19.1 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

FOTO/VIDEO – EXPLOZIE pe Centura Bistriței! Un bărbat s-a ales cu arsuri pe corp!

Echipaje ale pompierilor, ambulanței și poliției intervin în municipiu Bistrița, pe drumul de centură. A avut loc o explozie, iar o persoană este rănită.

Un apel la 112 a anunțat o explozie pe drumul de centură al Bistriței.

Aceasta ar fi avut loc la un cămin de apă al Stației de Gaz de pe Drumul Clujului.

Echipaje ale pompierilor, Ambulanței și poliției sunt la fața locului pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Din fericire, nu a avut loc și un incendiu în urma exploziei.

Totuși, un bărbat are arsuri pe suprafața corpului, dar este conștient, iar echipajul SAJ se ocupă de el.

”La fața locului, echipajele B2 și C2 alocate au găsit un bărbat, de circa 46 ani, conștient, cooperant, care prezintă arsuri de gradul I și II la nivelul extremității cefalice și la nivelul 1/3 distale ale ambelor membre superioare. Echipajele au asigurat asistență medicală de urgență la fața locului și au evacuat pacientul la UPU Bistrița” a transmis managerul SAJ BN.

Pompierii militari asigură zona pentru asigurarea masurilor de apărare împotriva incendiilor și evitarea producerii unei alte deflagrații. Incidentul a avut loc într-o gură de vizitare a unui canal de alimentare cu apă, situat în afară spațiului ce aparține stației de gaz” explică reprezentanții ISU BN.

La fața locului sunt echipe specializate de la distribuitorul de gaz, echipaje de pompieri și politie pentru a face măsurători specifice în vederea stabilirii unei cauze a deflagrației.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au intervenit astăzi ca urmare a unui apel 112, prin care era sesizat faptul că, în municipiul Bistrița, o persoană a fost ranită în urma unei explozii. La fața locului a fost identificat un bărbat de 46 de ani, din Bistrița care, în calitate de angajat al unei societăți de furnizare de apă, ar fi efectuat verificări într-un cămin de vizitare, moment în care s-ar fi produs o explozie. Bărbatul a fost rănit și transportat la spital. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Totodată, în cauză a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă” transmit reprezentanții IPJ BN.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RCS & RDS angajează agent vânzări. Se fac angajări și la Casa EMA, Roser House Colibița, IMP România

Locuri de muncă, disponibile în Bistrița: Se fac angajări la RCS & RDS, Fan Curier, IMP România (fosta Netex) și Italtextil Sărata. Leoni are nevoie de ingineri, muncitori și șef de schimb iar Transmixt școlarizează șoferițe pentru transportul public local. 

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.