23.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

FOTO/VIDEO – MINUNAT: O pisică și puiuții săi de nicio zi, salvați din spatele frigiderelor unui supermarket

Bistrițenii au auzit mieunatul unei pisici, care venea din spatele frigiderelor unui supermarket. Cei de la SVSU Bistrița au mers și au scos patru puiuți de pisicuță și pe mămica lor. Acum, aceștia se află la veterinar și sunt în așteptarea unei familii iubitoare care să-i ia acasă.

M-a sunat cineva că se aude mieunat din spatele unui frigider de la Kaufland. I-am zis că nu pot merge chiar atunci, dar să sune la pompieri. A sunat altcineva, într-un final, și au venit niște domni tare de treabă și au scos pisicuțele” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Alina Buhai.

Voluntarii de la SVSU Bistrița au reușit să scoată de după frigidere ”pisica din cartier”, care a devenit mămică, și pe puii acesteia.

Toată lumea știe pisica asta. Era a cartierului. Toată lumea o hrănea. A născut patru puiuți” a mai povestit Alina.

Cele cinci animăluțe simpatice au ajuns la un cabinet veterinar, unde sunt îngrijite și stau în așteptarea unei familii iubitoare.

”Caut foster pentru ele. Până găsesc pe cineva care să le preia, vor sta la cabinet. Asigur hrană și tot ce trebuie. Tot dau telefoane încoace și încolo, ca să le găsesc o familie. Dacă cineva e interesat, să mă contacteze pe FAcebook!” a concluzionat Alina Buhai.

ATENȚIE! Imagini E-MO-ȚI-O-NAN-TE:

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...