7.4 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 16, 2021

FOTO/VIDEO – MINUNAT: O pisică și puiuții săi de nicio zi, salvați din spatele frigiderelor unui supermarket

Bistrițenii au auzit mieunatul unei pisici, care venea din spatele frigiderelor unui supermarket. Cei de la SVSU Bistrița au mers și au scos patru puiuți de pisicuță și pe mămica lor. Acum, aceștia se află la veterinar și sunt în așteptarea unei familii iubitoare care să-i ia acasă.

M-a sunat cineva că se aude mieunat din spatele unui frigider de la Kaufland. I-am zis că nu pot merge chiar atunci, dar să sune la pompieri. A sunat altcineva, într-un final, și au venit niște domni tare de treabă și au scos pisicuțele” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Alina Buhai.

Voluntarii de la SVSU Bistrița au reușit să scoată de după frigidere ”pisica din cartier”, care a devenit mămică, și pe puii acesteia.

Toată lumea știe pisica asta. Era a cartierului. Toată lumea o hrănea. A născut patru puiuți” a mai povestit Alina.

Cele cinci animăluțe simpatice au ajuns la un cabinet veterinar, unde sunt îngrijite și stau în așteptarea unei familii iubitoare.

”Caut foster pentru ele. Până găsesc pe cineva care să le preia, vor sta la cabinet. Asigur hrană și tot ce trebuie. Tot dau telefoane încoace și încolo, ca să le găsesc o familie. Dacă cineva e interesat, să mă contacteze pe FAcebook!” a concluzionat Alina Buhai.

ATENȚIE! Imagini E-MO-ȚI-O-NAN-TE:

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...