-10.4 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

FOTO/VIDEO – MINUNAT: O pisică și puiuții săi de nicio zi, salvați din spatele frigiderelor unui supermarket

Bistrițenii au auzit mieunatul unei pisici, care venea din spatele frigiderelor unui supermarket. Cei de la SVSU Bistrița au mers și au scos patru puiuți de pisicuță și pe mămica lor. Acum, aceștia se află la veterinar și sunt în așteptarea unei familii iubitoare care să-i ia acasă.

M-a sunat cineva că se aude mieunat din spatele unui frigider de la Kaufland. I-am zis că nu pot merge chiar atunci, dar să sune la pompieri. A sunat altcineva, într-un final, și au venit niște domni tare de treabă și au scos pisicuțele” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Alina Buhai.

Voluntarii de la SVSU Bistrița au reușit să scoată de după frigidere ”pisica din cartier”, care a devenit mămică, și pe puii acesteia.

Toată lumea știe pisica asta. Era a cartierului. Toată lumea o hrănea. A născut patru puiuți” a mai povestit Alina.

Cele cinci animăluțe simpatice au ajuns la un cabinet veterinar, unde sunt îngrijite și stau în așteptarea unei familii iubitoare.

”Caut foster pentru ele. Până găsesc pe cineva care să le preia, vor sta la cabinet. Asigur hrană și tot ce trebuie. Tot dau telefoane încoace și încolo, ca să le găsesc o familie. Dacă cineva e interesat, să mă contacteze pe FAcebook!” a concluzionat Alina Buhai.

ATENȚIE! Imagini E-MO-ȚI-O-NAN-TE:

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...