4.7 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Măsură EXTREMĂ la Sângeorz Băi! Un localnic a rămas fără mașină după ce a uitat să dea pe la casieria primăriei

Un sângeorzan a rămas fără mașină, după ce a „uitat” să își plătească dările la stat. Este pentru prima dată când o primărie recurge la această măsură, prin Poliția Locală, pentru recuperarea taxelor și impozitelor restante.

Premieră la Sângeorz Băi. Un localnic s-a ales cu autoturismul sechestrat de către Poliția Locală din oraș. Se pare că acesta nu și-a plătit taxele și impozitele, adunând datorii la bugetul local.

Măsura extremă ar spune unii a început să fie aplicată chiar începând cu data de 1 aprilie, anunță Poliția Locală Sângeorz Băi.

„Așa cum am comunicat, după data de 1 aprilie, se trece la sechestrarea de bunuri celor răi platnici, din respect pentru cei buni platnici. Numitului S.A. i-a fost sechestrat autovehiculul în vederea recuperării sumei datorate la bugetul local! Acțiunile vor continua”, informează Poliția Locală Sângeorz Băi.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...