13.8 C
Bistrița
vineri, septembrie 29, 2023

Măsură EXTREMĂ la Sângeorz Băi! Un localnic a rămas fără mașină după ce a uitat să dea pe la casieria primăriei

Un sângeorzan a rămas fără mașină, după ce a „uitat” să își plătească dările la stat. Este pentru prima dată când o primărie recurge la această măsură, prin Poliția Locală, pentru recuperarea taxelor și impozitelor restante.

Premieră la Sângeorz Băi. Un localnic s-a ales cu autoturismul sechestrat de către Poliția Locală din oraș. Se pare că acesta nu și-a plătit taxele și impozitele, adunând datorii la bugetul local.

Măsura extremă ar spune unii a început să fie aplicată chiar începând cu data de 1 aprilie, anunță Poliția Locală Sângeorz Băi.

„Așa cum am comunicat, după data de 1 aprilie, se trece la sechestrarea de bunuri celor răi platnici, din respect pentru cei buni platnici. Numitului S.A. i-a fost sechestrat autovehiculul în vederea recuperării sumei datorate la bugetul local! Acțiunile vor continua”, informează Poliția Locală Sângeorz Băi.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Supărat că n-ai prins programul Rabla?! Vești bune de la RUBIN: 3.000 de euro DISCOUNT la noul model SsangYong KORANDO

Dacă ai ratat sau nu te-ai încadrat în programul Rabla pentru a obține un tichet de...

Se fac angajări la Rombat, Fan Courier și Electroplast. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Electroplast caută Controlor calitate, Rombat are nevoie de Analist cumpărări, electrician și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Courier, Kreativ Metal, Michaela’s Brasserie, Transmixt sau Tehnoprod Plast. Oferta completă - mai jos:

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița: