22.3 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Măsură EXTREMĂ la Sângeorz Băi! Un localnic a rămas fără mașină după ce a uitat să dea pe la casieria primăriei

Un sângeorzan a rămas fără mașină, după ce a „uitat” să își plătească dările la stat. Este pentru prima dată când o primărie recurge la această măsură, prin Poliția Locală, pentru recuperarea taxelor și impozitelor restante.

Premieră la Sângeorz Băi. Un localnic s-a ales cu autoturismul sechestrat de către Poliția Locală din oraș. Se pare că acesta nu și-a plătit taxele și impozitele, adunând datorii la bugetul local.

Măsura extremă ar spune unii a început să fie aplicată chiar începând cu data de 1 aprilie, anunță Poliția Locală Sângeorz Băi.

„Așa cum am comunicat, după data de 1 aprilie, se trece la sechestrarea de bunuri celor răi platnici, din respect pentru cei buni platnici. Numitului S.A. i-a fost sechestrat autovehiculul în vederea recuperării sumei datorate la bugetul local! Acțiunile vor continua”, informează Poliția Locală Sângeorz Băi.

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...