7.4 C
Bistrița
vineri, octombrie 15, 2021

FOTO/VIDEO: Mire, naș sau nuntaș, în 2020? AFLĂ ponturi și tendințe, dar prinde și oferte de nerefuzat, de la Pasha Men’s Wear, la Wedding Land!

În acest weekend, la Restaurant Terra, se desfășoară târgul de nunți Wedding Land. Bărbații care vor fi în anul 2020 miri, nași sau chiar și simpli nuntași, e neapărat să ajungă aici. Cei de la Pasha Men’s Wear oferă ponturi și costume în tendințele anului viitor. Mai mult, au și oferte de nerefuzat.

Ieri s-a deschis cea de-a 8-a ediție a târgului de nunți Wedding Land, la Restaurant Terra. Încă de la deschidere, cuplurile au luat cu asalt evenimentul, în căutarea a ceea ce au nevoie pentru ziua lor cea mare.

DE CE e neapărat ca mirii anului 2020 să ajungă la Wedding Land, revedeți AICI:

FOTO/VIDEO: S-a deschis târgul de nunți Wedding Land! Super produse, super servicii, super oferte! Plus tombolă!

Nu doar bărbații ce urmează să fie miri sunt așteptați la târg. Ci și cei care vor fi nași sau simpli nuntași. Cei de la Pasha Men’s Wear au o gamă diversificată de costume, încălțăminte, curele și alte accesorii.

Pe lângă faptul că oferă discounturi de 50 la sută pe perioada evenimentului, în magazin fiind doar 30 la sută, oferă și ponturi.

„Smoking-ul va fi totdeauna la modă. S-au purtat carourile, dar e o tendință de a se purta costumele cu dungi. E foarte important ce costum alegi, fiind vorba de un eveniment festiv. Oricum, dacă ești naș, sau nuntaș, costumul tău nu poate fi mai presus de cel al mirelui”, ne-au explicat cei de la Pasha.

Mai mult, aceștia oferă și sfaturi, având ochiul format și „văzând” din prima ce tip de costum, cămașă se potrivește corpului solicitantului. Mai mult, e important să te pui în valoare, alegând DOAR ceea ce vine „ca turnat”. Cureaua și pantofii trebuie să se asorteze… și se mai pot găsi accesorii în aceeași culoare.

Mai multe despre tendințele 2020 și oferta celor de la Pasha, în video de mai jos:

[arve url=”https://youtu.be/DGrqixmJeXY” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...