2 C
Bistrița
miercuri, decembrie 7, 2022

FOTO/VIDEO Performanță incredibilă a ciobănescului caucazian, Dracula. Într-un singur an a ajuns dublu campion mondial și campion european

Ciobănescul caucazian din Beclean, numit de stăpâni Dracula, continuă să facă senzație. Acesta a reușit o performanță incredibilă în ultimul an: a ajuns dublu campion mondial și campion european. Ieri, Dracula a fascinat Madridul, la Campionatul Mondial.

Dracula s-a născut în canisa Dracula Castle Kennel, în urmă cu 4 ani. A început să participe la expoziții naționale și internaționale de frumusețe încă de când avea doar 9 luni. Până în prezent a adjudecat peste 35 de titluri de Best of Breed.

Anul acesta pare să fie însă cel mai bun pentru Dracula. Ciobănescul caucazian a reușit performanța de a obține, într-un singur an două titluri de campion mondial și unul de campion european.

Ultimul titlu, cel de campion mondial, l-a obținut chiar ieri, la Campionatul Mondial de la Madrid.

„Ieri am participat la Campionatul Mondial la Madrid. DRACULA a câștigat titlul de campion mondial. Azi, Dracula este cel mai titrat caine din Europa, este dublu campion mondial si Campion European, în mai puțin de un an. Suntem extrem de bucuroși. Toate eforturile și sacrificiile noastre ca și crescători, o muncă de 10 ani în creșterea acestei frumoase rase, au fost încununate cu succesul lui Dracula la marile expoziții”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro Alexandra Illis, stăpâna frumosului exemplar.

Mai puteți citi despre performanțele lui Dracula în materialele de mai jos:

FOTO/VIDEO: Dracula, ciobănescul caucazian crescut de familia Ilis din Beclean, a cucerit la Paris titlul de Campion European!

FOTO: Dracula, ciobănescul caucazian crescut de pompierul Romeo Ilis, de la ISU Năsăud, a ajuns campion mondial!

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...