12.1 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

FOTO/VIDEO Performanță incredibilă a ciobănescului caucazian, Dracula. Într-un singur an a ajuns dublu campion mondial și campion european

Ciobănescul caucazian din Beclean, numit de stăpâni Dracula, continuă să facă senzație. Acesta a reușit o performanță incredibilă în ultimul an: a ajuns dublu campion mondial și campion european. Ieri, Dracula a fascinat Madridul, la Campionatul Mondial.

Dracula s-a născut în canisa Dracula Castle Kennel, în urmă cu 4 ani. A început să participe la expoziții naționale și internaționale de frumusețe încă de când avea doar 9 luni. Până în prezent a adjudecat peste 35 de titluri de Best of Breed.

Anul acesta pare să fie însă cel mai bun pentru Dracula. Ciobănescul caucazian a reușit performanța de a obține, într-un singur an două titluri de campion mondial și unul de campion european.

Ultimul titlu, cel de campion mondial, l-a obținut chiar ieri, la Campionatul Mondial de la Madrid.

„Ieri am participat la Campionatul Mondial la Madrid. DRACULA a câștigat titlul de campion mondial. Azi, Dracula este cel mai titrat caine din Europa, este dublu campion mondial si Campion European, în mai puțin de un an. Suntem extrem de bucuroși. Toate eforturile și sacrificiile noastre ca și crescători, o muncă de 10 ani în creșterea acestei frumoase rase, au fost încununate cu succesul lui Dracula la marile expoziții”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro Alexandra Illis, stăpâna frumosului exemplar.

Mai puteți citi despre performanțele lui Dracula în materialele de mai jos:

FOTO/VIDEO: Dracula, ciobănescul caucazian crescut de familia Ilis din Beclean, a cucerit la Paris titlul de Campion European!

FOTO: Dracula, ciobănescul caucazian crescut de pompierul Romeo Ilis, de la ISU Năsăud, a ajuns campion mondial!

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.