20.2 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de când a apărut în oraș. Acum, pentru a oferi o ambianță mai frumoasă pofticioșilor clienți, s-a mutat pe Pietonal. Și pentru a marca evenimentul a împărțit zeci de baloane și 500 de DONER de pui.

Preparatul fast-food ce a cucerit Germania a ajuns în 2019 și în Bistrița. Nu e kebab, nu e shaorma ci e un DONER. Și nu orice fel de DONER, ci DABO DONER.

Gustul special al preparatului e dat de timingul ingredientelor, iar carnea e preparată într-un anumit fel. Și chiflele sunt coapte pe loc, în fața clienților, folosindu-se doar apă, făină și un premix special, care nu conține agenți de afânare.

Astfel, Dabo Doner a cucerit bistrițenii de când a apărut în oraș.

Pentru a-și răsplăti pofticioșii clienți, Claudiu Pop a optat pentru o locație cu o ambianță mai frumoasă. Dar și cu posibilitatea de a savura bunătățile pe terasă. Așa că, Dabo Doner s-a mutat din incinta Cinema Dacia pe Pietonalul Liviu Rebreanu.

Pentru a marca mutarea în noua locație, s-au oferit zeci de baloane inscripționate cu logo-ul lor și s-au împărțit 500 de pliante.

Cine vine cu acel pliant primește un DONER DE PUI GRATIS. Oferta e valabilă azi, mâine și pomâine, în intervalul 12.00 – 14.00” a explicat Claudiu Pop.

Și în noua locație găsiți bunătățile lor, cei de la DABO DONER BISTRIȚA întâmpinându-și clienții cu un meniu stufos și preparate de calitate. Mai mult, de la noua locație de pe pietonal puteți savura și o cafea TO GO.

Astfel, de azi, pe Pietonalul Liviu Rebreanu puteți savura și un alt fel de tip de produs fast-food. Dabo Doner e …altceva.

Îi veți găsi zilnic, în intervalul orar 09.00- 22.00. CHIAR ȘI ÎN WEEKEND!

Iar dacă vi se face poftă de bunătățile lor, dar nu puteți ajunge, puteți comanda acasă sau la serviciu prin Takeaway, Food Panda sau aplicația Dabo Doner.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Da,e un doner super mai ales daca il primesti cu cartofi pai rancezi (locatia dabo don sus de la mall)!Si desi au fost anuntati ca sunt cartofii cu gust de ranced au continuat sa serveasca si alti clienti cu aceeasi cartofi infecti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...