7.3 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

FOTO/VIDEO: S-a semnat! Vor începe lucrările de reabilitare a secției de pe Alba Iulia!

„Spitalul de infecțioase de pe Alba Iulia”, așa cum e cunoscut de bistrițeni, va intra în reabilitare. Deși contractul prevede ca lucrările să se efectueze în 20 de luni, se fac presiuni. „Cer să se urgenteze lucrările, ca să fie cât mai bine pentru pacienți”, a explicat președintele CJ BN, Radu Moldovan.

Și secțiile exterioare ale Spitalului Județean de Urgență Bistrița trebuie reabilitate. Azi s-a semnat contractul de lucrări pentru secția de pe Alba Iulia.

Acolo funcționează secțiile de boli infecțioase, dermatovenerologie, oncologie, recuperare medicină fizică, balneologie și un Laborator de Radiologie.

Ce lucrări vor fi făcute practic:
  • Consolidarea, repararea și restaurarea elementelor de structură ale clădirilor
  • Reabilitarea termică integrală a fațadelor, planșeelor și a interioarelor;
  • Refacerea integrală a instalațiilor electrice, sanitare și termice;
  • Înlocuirea tâmplăriei interioare.

Mai multe despre proiect, în video de mai jos:

[arve url=”https://youtu.be/NMG1iwxNI_Y” /]

Peședintele CJ BN a cerut insistent ca lucrările să se execute mai repede. De asemenea, e de părere că în curând se va semna și contractul de lucrări pentru secția de pe strada Ghinzii.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.