32.4 C
Bistrița
joi, iulie 29, 2021

Fundația Inocenți Bistrița: O oază de bucurie la Spitalul Județean de Urgență

Fundația Inocenți Bistrița are bucuria de a anunța redeschiderea camerei de joc din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița. În ultima perioadă, camera de joc din secția de pediatrie (etajul 5) a trecut printr-un adevărat proces de transformare: renovare, mobilare, dar și dotarea cu multe materiale educaționale, jocuri și jucării care abia așteaptă să țină companie micilor pacienți.

Evenimentul de inaugurare a camerei de joc va avea loc miercuri, 16 mai, ora 11, etajul 5 (secția pediatrie) în sala dedicată programului Inocenți „Viața Copilului”. De la această activitate, nu putea lipsi Clovnul Winkey, cel care naște multe zâmbete pe chipurile copiilor în cadrul fiecărui eveniment Inocenți.

Fundația Inocenți Bistrița derulează programul de suport psiho-social „Viața Copilului” în cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița încă din anul 1998. De atunci și până în prezent, mii de copii bolnavi s-au bucurat de beneficiile activităților derulate de către specialiștii Inocenți în camera de joc. Este vorba despre activități de relaxare, ludo-terapie, joc medical, dar și alte activități menite să îi ajute să obțină mai multă înțelegere și stare de confort în raport cu boala, cu ustensilele medicale și tratamentele necesare. Camera de joc reprezintă oaza de bucurie, culoare și energie pozitivă într-o perioadă mai dificilă din viața copiilor (și implicit, a întregii familii) și anume, spitalizarea.

Înfrumusețarea camerei de joc a fost un efort de echipă, Spitalul Județean de Urgență Bistrița ocupându-se de procesul de renovare, iar Fundația Inocenți asigurând mobilierul și jocurile, prin proiectul Erasmus+ „Together we face difficulties!”.

Mulțumim din suflet conducerii spitalului, personalului administrativ, personalului medical și auxiliar!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Filexpo – Noul Centru comercial cu capital 100% Bistrițean. Va face diferența!

Deschidere va avea loc joi,  29 iulie h 11. Managerul  de comunicare al Filexpo, declară : “Inițial...

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...