17.3 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

VIDEO Două tinere și-au reînnoit garderoba gratis, după o plimbare pe Dornei. Mizau pe paguba mică și lipsa de vigilență a vânzătoarelor

Două tinere au ajuns să fie căutate pe rețelele de socializare, după ce în repetate rânduri ar fi furat din magazinele de haine de pe strada Dornei. În urma unei plimbări pe la magazinele de pe strada Dornei, cele două s-au făcut cu două plase cu haine. Deși sunt „cliente fidele”, nimeni nu a sesizat poliția.

După o plimbare pe la magazinele de pe strada Dornei, două tinere s-au ales cu haine în valoare de câteva sute de lei. Cele două, însă, n-au plătit niciun leu pentru articolele vestimentare.

Acestea sunt „cliente” vechi ale magazinelor de pe strada Dornei. Obișnuiesc să ia hainele de pe umerașe în momente de neatenție ale vânzătoarelor și le ascund mai apoi în plase pe care le au asupra lor când intră în magazine.

Una dintre ele chiar a fost surprinsă de proprietara unui magazin în timp ce șterpelea haine de pe umerașe. Aceasta nu a mers însă mai departe cu o plângere la Poliție.

Întrucât paguba nu este foarte mare, proprietarii magazinelor nu s-au complicat să facă plângeri la poliție. Proprietarul unui magazin a făcut publice imaginile cu cele două tinere pe Facebook și a cerut detalii despre ele.

„În cazul în care cineva le cunoaște, vă rugăm să ne dați detalii în privat. Orice informație ne poate fi de folos. Au luat cu asalt toate magazinele de pe strada Dornei și și-au făcut „cumpărături” (neplătite) din fiecare magazin”, a fost mesajul său.

Imaginile făcute publice pe Facebook o arată pe una dintre tinere cum ia o fustă neagră se ascunde după niște haine și o bagă în plasă, fără a o achita.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: