20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Găsit incompatibil de ANI: Un fost consilier local din Rodna a favorizat firma soției sale

Un fost consilier local din cadrul CL Rodna a fost găsit în incompatibilitate de către Agenția Națională de Integritate. Acesta ar fi favorizat firma soției sale în obținerea unui contract ce i-a adus peste 20.000 de lei.

Agenția Națională de Integritate a găsit 13 funcționari publici care nu au acționat legal în timpul exercitării funcției.

Unul dintre aceștia este un fost consilier local al comunei Rodna, în exercițiul 2016 – 2020.

Conform informațiilor de pe site-ul ANI, Istrate Culcă ar fi oferit firmei soției sale un contract de prestări servicii.

În perioada exercitării mandatului 2016 – 2020 de consilier local, societatea comercială în cadrul căreia soția persoanei evaluate deține funcția de director economic a încheiat cu Primăria comunei Rodna un contract de prestări servicii, în baza căruia societatea a încasat suma totală de 21.420 Lei” se arată în comunicat.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: