14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

TEACA în sărbătoare: Concerte de muzică folclorică și foc de artificii

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud, Primăria și Consiliul Local al Comunei Teaca vor organiza un eveniment special pentru comunitatea din zonă.

Intitulat Teaca în sărbătoare, evenimentul debutează duminică, 30 iulie, de la ora 10.00, cu Sfânta Liturghie.

 

De la ora 16.00, locuitorii din Teaca vor avea parte de un concert folcloric special, pe scena în aer liber din localitate.

Protagoniști sunt Ansamblul Folcloric „Cununa grâului” din Ocnița și formația de dansuri populare maghiare „Tulipan” din Teaca.

Spectatorii se vor bucura și de un recital al ansamblului profesionist „Mureșul” din Târgu Mureș. Nu va lipsi din program nici ansamblul profesionist „Dor Românesc” din Bistrița.

Soliștii vocali care vor susține concertul sunt Cornelia Ardelean Archiudean, Ioana Maria Ardelean, Ionela Moruțan, Petre Petruse, Olimpia Deneș, Teodora Florea, Mădălina Oltean, Iulia Roxana Horga, Alina Bucur și Ana Roxana Pop.

Seara se va încheia cu un foc de artificii.

Prezintă:  Menuț Maximinian

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?