9.2 C
Bistrița
marți, martie 21, 2023

Gavrilaș Mureșan Sanovil – „Medicii pe care îi găsim și îi aducem la noi sunt vânați de sistemul de stat cu o poftă de invidiat”

Potrivit fondatorului grupului Sanovil, Gavrilaș Mureșan, medicii care profesează la Sanovil sunt vânați de spitalele de stat și de multe ori sunt „furați” de acestea. În acest moment, Sanovil are 25 de medici care lucrează exclusiv în cadrul grupului.

Prezent la una dintre emisiunile Ziarului Financiar, fondatorul grupului Sanovil, dr. Gavrilaș Mureșan a precizat că medicii pe care îi aduce să activeze în cadrul grupului sunt vânați de spitalele de stat.

„Medicii pe care îi găsim și îi aducem noi sunt vânați de sistemul de stat și sunt luați cu o poftă de invidiat, adică sigur că sunt atrași de salariile foarte mari, deși și salariile la noi sunt absolut rezonabile. Dar și sistemul de stat îți oferă condiții de salarizare foarte bune fără niciun fel de obligație și atunci e mai confortabil dintr-un anumit punct de vedere, să lucrezi la stat”, a precizat Gavrilaș Mureșan, în cadrul emisiunii.

Potrivit acestuia, momentan Sanovil are 25 de medici care activează exclusiv în cadrul grupului. În total sunt 88 de medici, mulți dintre el fiind colaboratori ai grupului.

Gavrilaș Mureșan a mai spus că această practică se aplică și la cadrele medii, care, odată instruite la Sanovil, sunt „racolate” de sistemul de stat.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

5 COMENTARII

 1. Nu ar pleca nicăieri angajații dacă i-ar plăti dar Sanovilul atrage medici și asistente cu promisiuni apoi le dă 50% din salariul de la stat, in plus unii medici sau asistente își doresc și realizări profesionale ceea ce la Sanovil pe multe specialități e limitată având doar Cabinete de consultatii

 2. Ei pregătesc asistenții ??? Am trăit să citesc și asta :)))
  Am ras bine și încă mai rad . :)))
  In afara de ginecologie ce secție mai au ? Și copii care se nasc cu probleme unde ajung , daca nu la spitalul mare ?

 3. Las și eu un comentariu….apreciez managementul Grupului Sanovil, și în mod special pe fondatorul acestuia Domnul Dr. Gavrilaș Mureșan. Nu sunt din Bistrița, din 1989 sunt la Petroșani plecând de pe meleagurile Rodnei, dar am apelat la serviciile oferite de Spitalul SANOVIL, după o experiență neplăcută în alte locații (Cluj).
  Felicitări și mult succes ECHIPEI DE MEDICI, ASISTENTE, RECEPTIONERE,…..tuturor celor care sunt implicați în dezvoltarea Grupului SANOVIL!
  Dumnezeu să binecuvânteze pe toți!
  Respect Domnule Dr. Gavrilaș Mureșan!

 4. Medicii care pleacă de la Sanovil , nu sunt ,, vânați,, și nu cred că pleacă fără voia lor , decât dacă li se oferă sau optează ei pentru mult mai mult din alt loc și bineînțeles , dacă sunt competenți. In prezent , spitalul mare , are dotări care sunt o provocare pentru medici . Felicitări tuturor care s-au implicat pentru ca bistrițenii să beneficieze de medici , policlinici și spitale competitive din orice loc din Bistrița sau din întreg județul! Mulțumim tuturor medicilor care sunt cu adevărat aproape și interesați de suferința aproapelui. Să fiți binecuvântați de Dumnezeu care a făcut cerurile și pământul, in fiecare zi, in orice loc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil angajează infirmieră, IMP România are nevoie de operatori și Șef linie producție

Clinica Sanovil are nevoie de infirmieră și muncitor întreținere. IMP România (fosta Netex) caută un Șef...

Delicioasa înghețată de la Gelateria Aniela o găsiți și la magazinul de pe Calea Moldovei!

N-au mai avut răbdare să se încălzească afară, așa că au deschis și magazinașul din partea...

Ofertă specială de primăvară la MATEROM AUTOMOTIVE: – 8% avantaj client la Accesoriile selectate Mercedes-Benz

Întâmpină primăvara cu stil. Acum cu 8% avantaj client, la MATEROM AUTOMOTIVE: Primăvara este aici, iar asta...