24.1 C
Bistrița
joi, iulie 25, 2024

PREGĂTIȚI-VĂ! Sala Polivalentă din Unirea va găzdui meciuri în august! Ultimele lucrări și retușuri:

Sala Polivalentă din Unirea va găzdui, în a doua parte a lunii august, meciuri ce marchează Centenarul Gloriei Bistrița. Se fac ultimele lucrări și retușuri.

Viziunea unei Săli Polivalente cu un stadion la standarde UEFA a luat ființă în februarie 2019.

Au urma studii, licitații, piedici puse de pandemie, etc.

Lucrările la Sala Polivalentă din Unirea, tărăgănate de pandemie

Astăzi, lucrările la Sala Polivalentă se apropie de finalizare.

Avansează lucrările la Sala Polivalentă. Parchetul va fi pus săptămâna viitoare în sala principală. Iar la vestiare se va pune parchetul undeva din data de 1 iulie. S-au montat deja instalațiile de lumini și sunet. Acestea au fost verificate și funcționează. Am fost la Complexul din Oradea. Da, acela are 5.000 de locuri, dar al nostru e mult mai modern” a explicat Eugen Cosma, directorul Clubului Gloria 2018.

Acesta, alături de președintele CJ BN au vizitat astăzi Complexul din Unirea pentru a vedea dacă totul e în grafic. Mai ales că în a doua parte a lunii august se vor organiza meciuri în acea locație.

Construcția noii Săli Polivalente se apropie cu pași rapizi de finalizare. În cel mai scurt timp va fi deschisă pentru a găzdui evenimente deosebite la care vă inivităm încă de pe acum! 

Responsabilii fac ultimele verificări și detalii pentru ca toate lucrurile să fie bine puse la punct!
Așadar, în perioada 16-21 August nu vă faceți program, pentru că urmează să anunțăm mari evenimente surpriză pentru inaugurarea celui mai modern Complex Sportiv și sărbătorirea Centenarului Clubului Sportiv Gloria, secția handbal!” a transmis Radu Moldovan pe pagina sa de Facebook.
Se lucreză inclusiv la partea de tribună, dar și la parcarea Complexului. Eugen Cosma a explicat că se va solicita operatorului Transmixt inclusiv crearea unei noi linii de transport public în comun, spre Complexul Sportiv Unirea.

Mai multe detalii despre CUM va arăta Complexul Sportiv din Unirea, aici:

FOTO/VIDEO – Sala Polivalentă din Unirea, tot mai aproape de finalizare: camere de hotel, restaurant, multiple terenuri de sport

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Zici că e ședință foto inspirată de la Kim Jong-un. Lipsesc subalternii care să ia notițe furibund. 2 poze din 8 sunt fără fețele voastre. Era mai rezonabil dacă titlul articolului era ”Președintele Consiliului Județean a făcut o plimbare pe la Sala Polivalentă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.