-0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

PREGĂTIȚI-VĂ! Sala Polivalentă din Unirea va găzdui meciuri în august! Ultimele lucrări și retușuri:

Sala Polivalentă din Unirea va găzdui, în a doua parte a lunii august, meciuri ce marchează Centenarul Gloriei Bistrița. Se fac ultimele lucrări și retușuri.

Viziunea unei Săli Polivalente cu un stadion la standarde UEFA a luat ființă în februarie 2019.

Au urma studii, licitații, piedici puse de pandemie, etc.

Lucrările la Sala Polivalentă din Unirea, tărăgănate de pandemie

Astăzi, lucrările la Sala Polivalentă se apropie de finalizare.

Avansează lucrările la Sala Polivalentă. Parchetul va fi pus săptămâna viitoare în sala principală. Iar la vestiare se va pune parchetul undeva din data de 1 iulie. S-au montat deja instalațiile de lumini și sunet. Acestea au fost verificate și funcționează. Am fost la Complexul din Oradea. Da, acela are 5.000 de locuri, dar al nostru e mult mai modern” a explicat Eugen Cosma, directorul Clubului Gloria 2018.

Acesta, alături de președintele CJ BN au vizitat astăzi Complexul din Unirea pentru a vedea dacă totul e în grafic. Mai ales că în a doua parte a lunii august se vor organiza meciuri în acea locație.

Construcția noii Săli Polivalente se apropie cu pași rapizi de finalizare. În cel mai scurt timp va fi deschisă pentru a găzdui evenimente deosebite la care vă inivităm încă de pe acum! 

Responsabilii fac ultimele verificări și detalii pentru ca toate lucrurile să fie bine puse la punct!
Așadar, în perioada 16-21 August nu vă faceți program, pentru că urmează să anunțăm mari evenimente surpriză pentru inaugurarea celui mai modern Complex Sportiv și sărbătorirea Centenarului Clubului Sportiv Gloria, secția handbal!” a transmis Radu Moldovan pe pagina sa de Facebook.
Se lucreză inclusiv la partea de tribună, dar și la parcarea Complexului. Eugen Cosma a explicat că se va solicita operatorului Transmixt inclusiv crearea unei noi linii de transport public în comun, spre Complexul Sportiv Unirea.

Mai multe detalii despre CUM va arăta Complexul Sportiv din Unirea, aici:

FOTO/VIDEO – Sala Polivalentă din Unirea, tot mai aproape de finalizare: camere de hotel, restaurant, multiple terenuri de sport

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Zici că e ședință foto inspirată de la Kim Jong-un. Lipsesc subalternii care să ia notițe furibund. 2 poze din 8 sunt fără fețele voastre. Era mai rezonabil dacă titlul articolului era ”Președintele Consiliului Județean a făcut o plimbare pe la Sala Polivalentă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...