21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

FOTBAL: Gloria 2018 se ține cu dinții de podium după victoria cu Carei

Gloria Bistrița are un parcurs foarte bun la fotbal și își păstrează poziția în a doua jumătate a clasamentului Ligii 3, seria 10. Victoria cu echipa din Carei o ține pe Bistrița pe podium.

Gloria a învins echipa Victoriei Carei, un adversar dur și cu o defensivă bună. Meciul a avut loc pe Stadionul Jean Pădureanu din Bistrița, început la ora 15:00.

Bistrițenii au legat bine și s-au găsit în teren mai bine decât în meciul cu Satu Mare, tot acasă. Momentul unicului gol din meci, după mai multe șanse de gol și faze periculoase, a venit spre final, înainte cu 15 minute de fluierul final. Golul victoriei l-a înscris veteranul Marius Curtuiuș, în minutul 81.

Meciul cu echipa din vestul României Închide turul. Gloria are la activ 17 puncte după 9 meciuri. În cele 9 partide, Gloria a marcat de 15 ori și a primit 8 goluri. Victoria Carei se află în zona lanternei cu doar 6 puncte.

Alături de bistrițeni au fost în tribune în jur de 200 de persoane, un număr bun având în vedere ora de început a partidei care a coincis cu derularea meciului în timpul săptămânii.

CS Gloria 2018 1-0 CS Victoria Carei (0-0)

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...