-0.9 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

Gloria își caută director! Ești sănătos tun, ai studii superioare și n-ai dosar penal? Poți participa la concurs:

Clubul sportiv Gloria 2018 își caută director. Deși e o funcție cu foarte multă responsabilitate, condițiile pentru participarea la concurs nu par să fie foarte drastice. Cei care au un proiect de management, au o facultate și nu au dosar penal pot să se înscrie la concurs.

În ședința din 23 august, Consiliul Județean va aproba criteriile și procedura de selecție și numire în funcția de director al Clubului Sportiv Gloria 2018. Persoana care va câștiga concursul organizat de instituție va avea clubul sportiv pe mână 3 ani.

Printre criteriile pe care trebuie să le îndeplinească cei care vor să participe la concurs se numără: cetățenie română sau a altor state membre ale UE, cunoașterea limbii române, o stare de sănătate bună sau lipsa unui dosar penal.

De asemenea, doritorii trebuie să aibă studii superioare, dar nu într-un domeniu anume și să depună un proiect de management care să surprindă o proiecție fundamentală a bugetului de venituri și cheltuieli a clubului sportiv pentru perioada 2018-2021, dar și strategii, obiective și proiecte.

Cel mai probabil, Clubul Sportiv Gloria 2018 va avea un director până la finalul acestui an.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...