2.1 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

GROAZNIC: A mers să scoată apă și și-a văzut tatăl fără suflare în fântână!

Tragedie la Susenii Bârgăului, unde un bărbat a murit înecat în fântână. Macabra descoperire a fost făcută tocmai de fata acestuia, care a mers să scoată apă și a „recunoscut”  capul tatălui său. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva.

Un apel la 112 anunța faptul că în Susenii Bârgăului un bărbat a căzut într-o fântână.

Pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Prundu Bârgăului au fost direcționați către caz. După ce au scos trupul din fântână, medicul care încadra echipajul de Terapie Intensivă Mobilă nu a mai avut ce să facă decât să declare decesul.

Bărbatul a căzut în fântâna din curtea casei, dar nu se știe CÂND. Descoperirea a fost făcută abia atunci când fata victimei a mers să scoată apă din fântână.

Cei doi soți au trei copii, dar unul e plecat în Anglia. Sunt tineri, dar nu stau cu părinții. Fata a mers azi să scoată apă din fântână, și a văzut în apă capul tatălui său. Nu se știe când a căzut. Am înțeles de la copii că și el, dar și soția lui sunt epileptici. Mai mult, amândoi erau consumatori de alcool. Am fost acum acolo și soția lui era sub influența băuturilor alcoolice, nu te puteai înțelege cu ea. Deci nu știe nimeni când a căzut bărbatul în fântână. Fântâna era protejată, dar lemnul era deja destul de putred. Nu se știe ce s-a întâmplat acolo”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crișan.

Polițiștii au început și ei o anchetă.

Astăzi, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o fântână de apă din localitatea Susenii Bârgăului, a fost găsită o persoană decedată. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză, fiind vorba despre un bărbat de 59 de ani, din localitatea Susenii Bârgâului. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, polițiștii continuând cercetările”, transmit reprezentanții IPJ BN.

FOTO – Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...