14.1 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

GROAZNIC: A mers să scoată apă și și-a văzut tatăl fără suflare în fântână!

Tragedie la Susenii Bârgăului, unde un bărbat a murit înecat în fântână. Macabra descoperire a fost făcută tocmai de fata acestuia, care a mers să scoată apă și a „recunoscut”  capul tatălui său. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva.

Un apel la 112 anunța faptul că în Susenii Bârgăului un bărbat a căzut într-o fântână.

Pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Prundu Bârgăului au fost direcționați către caz. După ce au scos trupul din fântână, medicul care încadra echipajul de Terapie Intensivă Mobilă nu a mai avut ce să facă decât să declare decesul.

Bărbatul a căzut în fântâna din curtea casei, dar nu se știe CÂND. Descoperirea a fost făcută abia atunci când fata victimei a mers să scoată apă din fântână.

Cei doi soți au trei copii, dar unul e plecat în Anglia. Sunt tineri, dar nu stau cu părinții. Fata a mers azi să scoată apă din fântână, și a văzut în apă capul tatălui său. Nu se știe când a căzut. Am înțeles de la copii că și el, dar și soția lui sunt epileptici. Mai mult, amândoi erau consumatori de alcool. Am fost acum acolo și soția lui era sub influența băuturilor alcoolice, nu te puteai înțelege cu ea. Deci nu știe nimeni când a căzut bărbatul în fântână. Fântâna era protejată, dar lemnul era deja destul de putred. Nu se știe ce s-a întâmplat acolo”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crișan.

Polițiștii au început și ei o anchetă.

Astăzi, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o fântână de apă din localitatea Susenii Bârgăului, a fost găsită o persoană decedată. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză, fiind vorba despre un bărbat de 59 de ani, din localitatea Susenii Bârgâului. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, polițiștii continuând cercetările”, transmit reprezentanții IPJ BN.

FOTO – Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: