21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

FOTO/VIDEO – Tragedie în Munții Rodnei: Cioban găsit înghețat!

Salvamontiștii au avut o intervenție dificilă în Munții Rodnei. La doi kilometri de Vârful Pietrosul a fost găsit cadavrul unui cioban. Polițiștii fac cercetări, mai ales că acesta a fost găsit desculț și îmbrăcat sumar.

Un apel la 112 anunța că în Munții Rodnei, la doi kilometri de Vârful Pietrosul se află cadavrul unui bărbat.

Apelul a avut loc la ora 19.00, sâmbătă, iar pentru că zona respectivă era una greu accesibil, și nu se putea ajunge DECÂT pe jos, salvamontiștii au plecat spre locul indicat abia duminică dimineața.

Aceștia au găsit, între copaci, corpul unui bărbat, desculț și îmbrăcat doar într-un trening.

Trupul neînsuflețit a fost transportat cu o sanie până la mașina de teren, și apoi dus la IML pentru a se stabili cauza exactă a decesului.

„În 10 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat la aproximativ 2 km de Vârful Pietrosul. Întrucât zona în care a fost găsit cadavrul nu este accesibilă autovehiculelor de teren, în cursul zilei respective nu a putut fi efectuată cercetarea la fața locului în condiții de siguranță.

În 11 aprilie, polițiștii împreună cu ajutorul echipelor din cadrul Salvamont Borșa au efectuat cercetarea la fața locului unde au identificat cadavrul ca fiind al unui bărbat de 37 de ani din Botoșani. Pe corpul bărbatului nu au fost identificate urme de violență, fiind transportat la morga spitalului Borșa în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. Polițiștii continuă cercetările în acest caz”, au transmis reprezentanții IPJ Maramureș.

Conform VasileDale.ro, bărbatul era îngrijitor la o stână din Borşa, iar sâmbătă încă era la locul de muncă, fiind găsit la aproximativ 4 km distanță, în Munții Rodnei.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=lqeuoP1wXVU” maxwidth=”900″ aspect_ratio=”16:9″ loop=”no” muted=”no” /]

 

Sursă FOTO/VIDEO & Info – Vasiledale.ro

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: