22.3 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

FOTO/VIDEO – Tragedie în Munții Rodnei: Cioban găsit înghețat!

Salvamontiștii au avut o intervenție dificilă în Munții Rodnei. La doi kilometri de Vârful Pietrosul a fost găsit cadavrul unui cioban. Polițiștii fac cercetări, mai ales că acesta a fost găsit desculț și îmbrăcat sumar.

Un apel la 112 anunța că în Munții Rodnei, la doi kilometri de Vârful Pietrosul se află cadavrul unui bărbat.

Apelul a avut loc la ora 19.00, sâmbătă, iar pentru că zona respectivă era una greu accesibil, și nu se putea ajunge DECÂT pe jos, salvamontiștii au plecat spre locul indicat abia duminică dimineața.

Aceștia au găsit, între copaci, corpul unui bărbat, desculț și îmbrăcat doar într-un trening.

Trupul neînsuflețit a fost transportat cu o sanie până la mașina de teren, și apoi dus la IML pentru a se stabili cauza exactă a decesului.

„În 10 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat la aproximativ 2 km de Vârful Pietrosul. Întrucât zona în care a fost găsit cadavrul nu este accesibilă autovehiculelor de teren, în cursul zilei respective nu a putut fi efectuată cercetarea la fața locului în condiții de siguranță.

În 11 aprilie, polițiștii împreună cu ajutorul echipelor din cadrul Salvamont Borșa au efectuat cercetarea la fața locului unde au identificat cadavrul ca fiind al unui bărbat de 37 de ani din Botoșani. Pe corpul bărbatului nu au fost identificate urme de violență, fiind transportat la morga spitalului Borșa în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. Polițiștii continuă cercetările în acest caz”, au transmis reprezentanții IPJ Maramureș.

Conform VasileDale.ro, bărbatul era îngrijitor la o stână din Borşa, iar sâmbătă încă era la locul de muncă, fiind găsit la aproximativ 4 km distanță, în Munții Rodnei.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=lqeuoP1wXVU” maxwidth=”900″ aspect_ratio=”16:9″ loop=”no” muted=”no” /]

 

Sursă FOTO/VIDEO & Info – Vasiledale.ro

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...