1.2 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

GROAZNIC: Și-ar fi găsit tatăl decapitat

Un bărbat ar fi dispărut din Telciu, acum o săptămână. S-ar părea că fiul acestuia l-a găsit azi. Descoperirea e pe cât se poate de macabră. Bărbatul a fost decapitat.

Un apel la 112 solicita intervenția organelor abilitate între Fiad și Romuli.

Un fiu și-ar fi găsit tatăl, dispărut din Telciu de aproximativ o săptămână. Doar că nu l-a găsit în viață, ci ar fi decapitat.

Un echipaj SAJ BN și poliția se îndreaptă spre locația indicată. S-ar părea că e o zonă greu accesibilă.

UPDATE:

Astăzi, în jurul orei 15:20, a fost sesizat prin 112 faptul că a fost găsit un bărbat decedat, pe o vale, între localitățile Romuli și Fiad. S-a constituit o echipă de polițiști în vederea efectuării cercetării la fața locului și stabilirii cauzei și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. La data de 24 mai a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 47 de ani, din Telciu, a plecat de la domiciliu la data de 21 mai și nu s-a mai întors.Au fost efectuate activități în vederea găsirii acestuia, fiind dispusă, în aceeași zi, căutarea la nivel național. În cadrul verificărilor se va stabili dacă este vorba despre una și aceeași persoană găsită astăzi decedată, anunță reprezentanții IPJ BN.

Echipajul SAJ BN este ajutat de SVSU, pentru a ajunge în zona unde a fost găsit bărbatul.

UPDATE 2

Se pare că niște ciobani ar fi găsit trupul bărbatului. Partea din cap, de la mandibulă în sus ar lipsi, arătând ca și cum ar fi fost mușcată.

Ciobanii au anunțat în sat că ar fi descoperit un cadavru, iar fiul bărbatului dispărut ar fi mers într-o suflare să vadă dacă e tatăl său.

Ajuns la locul indicat, i-a recunoscut hainele.

Polițiștii fac cercetări în continuare.

Echipajul B2 SAJ a găsit la locul solicitării un bărbat de aproximativ 47 ani, cu leziuni incompatibile cu viața, declarându-se decesul. De asemenea, cadavrului îi lipsește capul, care nu a fost încă găsit la locul solicitării. A fost recunoscut doar după haine, de băiatul acestuia”, anunță reprezentanții SAJ BN.

Bărbatul găsit decedat era și el cioban, dispărând acum 10 zile de la stână. Cei care i-au descoperit trupul neînsuflețit ar fi fost câinii de la stână. Aceștia ar fi început să latre puternic în vale, iar ciobanii i-au anunțat fiul, care a făcut confirmarea că e tatăl său.

După declarațiile unui inginer silvic aflat la fața locului, s-ar părea că bărbatul a fost mușcat de o ursoaică cu pui. Cel puțin spre asta ar indica urmele lăsate în apropierea corpului bărbatului.

FOTO – Arhivă

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.