9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

HANDBAL: Gloria se întoarce cu locul 2 de la Most după două victorii contra echipelor de cupe europene

Echipa de handbal feminin a CS Gloria 2018 s-a întors acasă de la turneul internațional de la Banik Most cu locul 2 și distincții pentru jucătoare. Este cel de-al doilea turneu al Gloriei din pregătirea înainte de începerea campionatului.

Turneul de la Most s-a desfășurat între 12 și 14 august.

Gloria a pierdut un singur meci îm turneul de la Most, cu Thuringer, locul 4 din Germania și echipă prezentă de mult timp în cupele europene. Gloria a învins celelalte două echipe participante, gazda Most și Lublin, vicecampioana Poloniei.

Gloria s-a întors acasă cu locul 2 ocupat la Most și distincții pentru jucătoarea Nina Zulic care a fost desemnată MVP al turneului.

Horațiu Pașca, după turneul de la Most

„A fost un turneu foarte util și foarte solicitant, totodată. Am întâlnit echipe bune: două participante în cupele europene, campioana Cehiei – Banik Most și vicecampioana Poloniei – MKS Lublin dar și pe Thuringer HC, o echipă care se va bate la medalii în acest sezon în Germania.
Cred că în primul meci ne-au costat ratările în situații de 1 la 1 cu portarul, am făcut un meci bun cu Banik Most și am reușit să învingem pe MKS Lublin, deși calitatea jocului n-a fost cea mai bună, ținând cont că sâmbătă seara am jucat la ora 19:30 și azi de la 10:00 (n.r ora Cehiei), iar soluțiile la linia de 9 metri nu sunt foarte multe. Mă bucur că am terminat turneul fără accidentari și toată lumea este sănătoasă.
Consider că au fost meciuri bune pentru a ne face o idee clară asupra nivelului la care ne aflăm în acest moment, am identificat părți bune și mai putin bune iar pe acestea din urmă sper să le corectăm cât de repede posibil.
Ne întoarcem acasă, continuăm pregatirea. Se va alătură lotului și Cristina Laslo, care nu a făcut deplasarea în Cehia din cauza unei mici probleme medicale. Urmează turneul de acasă, vor fi ultimele teste înaintea startului sezonului. Îmi doresc să ne aflam la un nivel ridicat, mai ales că vom juca în fata suporterilor noștri”, a declarat Horațiu Pașca după turneu.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.