25.6 C
Bistrița
miercuri, august 17, 2022

IANA OPTIC: Luna aprilie îți ”oferă” ochelarii Ray-Ban la jumătate de preț. AFLĂ cine a câștigat ochelarii-cadou ai lunii martie

Iana Optic vine cu o surpriză în luna aprilie. Nu e un concurs cu tombolă, așa că mai mulți clienți se pot simți câștigători. Ochelarii Ray-Ban sunt la jumătate de preț. Iar asta nu e tot. AFLĂ ce surprize are Iana Optic pentru tine și cine a câștigat concursul lunii martie:

Iana Optic a promis surprize și premii lunare clienților care au grijă de ochii lor folosind produsele din magazinele acestora.

Luna Martie a fost luna femeii, așa că Iana Optic a organizat un concurs special pentru doamne și domnișoare. Clientele care și-au făcut ochelari în luna martie, la unul din magazinele Iana Optic, au intrat automat în tombola pentru o pereche de ochelari Dolce&Gabbana.

Aseară a avut loc extragerea fericitei câștigătoare.

[arve url=”https://www.facebook.com/bistriteanul.ro/videos/490852895424721″ maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.8″ loop=”no” muted=”no” /]

În luna aprilie, mai mulți clienți se pot simți ”câltigători”.

Provocarea celor de la Iana Optic e să fie unici și să iasă din tipare!

Așadar, clienții care ajung luna aceasta la unul din magazinele Iana Optic au o reducere de 50 LA SUTĂ la ochelarii Ray-Ban. Și nu doar la Ray-Ban..

”Luna Aprilie o întâmpinăm cu o nouă promoție! Clasic, dar oricând în trend, RAY BAN, brand care a făcut istorie în 1937, sunt acum la 50 la sută REDUCERE! Fie că optezi pentru ochelari de vedere sau ochelari de soare de la Ray-Ban. Iar asta nu e tot! VINO la noi și beneficiază de promoția de 50 % inclusiv la brand-ul exclusivist Emporio Armani!” te provoacă cei de la Iana Optic.

Bineînțeles, promoția este valabilă în limita stocului disponibil!

Așadar, treci pe la Iana Optic și ai grijă de ochii tăi cu produse de calitate la un preț redus:

Beneficiezi de:

  • consultație GRATUITĂ
  • ochelari gata în 15 minute

Tot ce trebuie să faceți e să ajungeți la magazinul Iana Optic de pe Pietonalul Liviu Rebreanu, nr. 5, de luni și până sâmbătă.

Veți găsi mereu sute de modele de ochelari din care să alegeți, oferte, reparații, un sfat bun, o persoană disponibilă să vă îndrume spre ochelarii care vi se potrivesc cel mai bine!

Pentru a rămâne la curent cu toate ofertele Iana Optic, dați un Like paginii de Facebook Iana Optic – Optică Medicală sau urmăriți-i pe Instagram și, cu siguranță, nu o să vă scape nimic!

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...