17.5 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Îl mai facem o dată fericit pe Attila, cel cu căruciorul verde? Votați-i grădina din concursul Bistrița Verde!

Attila e bistrițeanul care nu scapă „neobservat”. Îmbrăcat în verde, alături de căruciorul lui verde, determinat să lucreze „câte zile i-a da Dumnezeu pe pământ”, omul prețuiește, mai mult ca orice, natura. L-am făcut fericit reparându-i căruciorul. Îl mai fericim o dată, susținându-i și pasiunea? E înscris în concursul Bistrița Verde.

S-au finalizat înscrierile la concursul Bistrița Verde, la cele trei secțiuni:

  • „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit”
  • „Cel mai frumos balcon cu flori”
  • „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuinţe”.

În perioada 1 – 15 septembrie, bistrițenii pot vota care grădini sau balcoane cu flori le plac cel mai mult. Votul cetățenilor reprezintă 25 % din valoarea punctajului final, iar nota comisiei de evaluare reprezintă 75% din punctajul final.

În concurs, la secțiunea ”cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuințe” s-a înscris și Attila Szocs. Bistrițeanul cunoscut drept „omul cu căruciorul verde” are un mare respect față de muncă și o pasiune nebună pentru tot ce e plantă.

Supărat, nevoie mare, că anul trecut nu s-a putut înscrie în concursul Bistrița verde din cauză că blocul în care locuiește era în plin proces de reabilitare termică, Attila a revenit cu forțe proaspete anul acesta. Și a aranjat o MI-NU-NĂ-ȚI-E de grădină pe Turturelelor bloc 2.

L-ați făcut extrem de fericit în toamna anului trecut, când i-ați reînnoit căruciorul verde.

E la fel de ușor și anul acesta să-i aduceți un zâmbet pe față. Ba chiar mai ușor, fiind vorba doar de un click, de un vot online.

Tot ce aveți de făcut e să intrați pe site-ul primăriei, la Concursul Bistrița Verde și să votați grădina cu flori de pe strada Turturelelor.

Informații despre concurs, AICI.

Iar pentru vot, la cele trei secțiuni, puteți intra aici:

Pentru fiecare secţiune sunt alocate trei premii, astfel: Premiul I – 500 lei, Premiul II – 250 lei, Premiul III – 150 lei.

FOTO/VIDEO – Cât de puțin trebuie să faci un om fericit:

FOTO – Attila e fericit: Căruciorul e ca un bibelou acuma!

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: