13.2 C
Bistrița
marți, aprilie 16, 2024

FOTO ILVA MARE: Incendiu de vegetație uscată, cu risc de extindere la pădure

Aproximativ un hectar de iarbă uscată arde, în aceste momente, în Ilva Mare. Cetățenii din localitate și echipele operative se luptă să nu lase focul să se extindă la pădure.

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit, la începutul orei 13.00. Acesta este localizat în Ilva Mare, într-o zonă greu accesibilă.

Zona este greu accesibilă. Se poate ajunge în zona focarelor doar cu mașini de teren. La locul indicat se deplasează Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Ilva Mare și persona de la Ocolul Silvic Valea Ilvei” au explicat reprezentanții ISU BN.

Incendiul semanifestă pe o suprafață de aproximativ un hectar, și se apropie de pădure.

Suntem aici mai mulți oameni, plus cei de la ISU și de la Ocolul Silvic. În amonte de focar există un drum și sperăm să reușim să stabilizăm totul, astfel încât focul să nu se extindă la pădure” a declarat pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Ilva Mare, Alexandru Anca.

Conform celor de la ISU BN, situația este sub control și focul e izolat.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.