20.2 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

S-a semnat un nou contract pentru rețele apă-canal în Bistrița-Năsăud!

Continuă demersurile pentru racordarea cetățenilor din Bistrița-Năsăud la rețele apă-canal. Astăzi, la Consiliul Județean, s-a semnat contractul pentru lotul 3: Salva – Telciu.

„Aștept de foartă multă vreme aceste evenimente – semnarea oficială a contractului de lucrări pentru lotul 3 din fostul contract de lucrări 6. În ultimele săptămâni am semnat lotul 2, mai avem în contestație lotul 1. CNSC are termen 19 aprilie, deci săptămâna viitoare vom avea un răspuns. Lotul 3 se referă la lucrări în două comune, Salva și Telciu, 5 km de rețea de alimentare cu apă în comuna Telciu cu 750 de racorduri și, de asemenea, aproape 11 km de rețea de canalizare în comuna Salva cu aproximativ 450 de racorduri”, a declarat astăzi președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

Valoarea acestui contract este 7 milioane de euro. Odată cu finalizarea acestor lucrări, 98% din populația județului va avea acces la rețele de apă, iar 75% – la rețele de canalizare. În paralel se lucrează la ranforsări pe DN17C și DN17D, astfel că președintele Consiliului Județean speră ca până la finalul mandatului populația județului să beneficieze de apă și canalizare și să circule în condiții cât mai bune pe drumurile din Bistrița-Năsăud.

„Mă bucur că lucrarea  fost câștigată de o companie serioasă care are o filială și în Bistrița-Năsăud cu sediul central al companiei la Cluj”, a adăugat Emil Radu Moldovan.

Licitația a fost câștigată de SC ARL Cluj, iar beneficar este Aquabis SA.

În urmă cu două săptămâni a fost semnat și contractul pentru lotul 2.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...