13.1 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 25, 2022

În luna februarie totul se face-n pereche! Alături de cel drag, la Iana Optic poți câștiga o pereche de ochelari Ray-Ban!

Iana Optic reia seria de tombole prin care oferă perechi de ochelari de calitate unei persoane norocoase. Și cum luna februarie e luna iubirii, cumpărăturile la Iana trebuie făcute… în pereche. Automat se fac înscrierile pentru tombolă, premiul fiind o pereche de ochelari Ray-Ban.

Dacă iubești ochelarii Ray-Ban și ai și o persoană dragă, luna februarie poate fi luna ta norocoasă!

Iana Optic reia tombolele prin care oferă ochelari de calitate unui norocos sau unei norocoase. Tombola lunii februarie pune „la bătaie” o pereche de ochelari Ray -Ban.

Iana Optic este distribuitor oficial în oraș a ochelarilor din acest brand, recunoscut și râvnit la nivel mondial. Iar dacă tu câștigi la extragerea din luna februarie, nu contează prețul, nu contează modelul la care ai visat, acei ochelari vor fi ai tăi, fie că se află sau nu în magazin.

CE trebuie să faci:

Îți iei persoana dragă – iubită, mamă, soție, soră – și mergeți, ÎN PERECHE, la Iana Optic. Din multitudinea de produse, vă alegeți ceva astfel încât valoarea totală să fie de minim 500 de lei.

Aici găsiți:

  • ochelari de vedere
  • ochelari de soare
  • rame magnetice cu clip-on, ca să scăpați de corvoada mai multor perechi de ochelari ce trebuie să-i purtați după voi.

Găsiți și ochelari pentru copii, pentru condus sau pentru protejarea ochilor dacă petreceți mult timp la calculator. Tot aici găsiți și lentile speciale, inovative UVTECH, cu o protecție suplimentară împotriva radiațiilor UV și lumina albastră.

Odată ce ați decis ce vă cumpărați și plătiți, vă completați datele pe un cupon și vă înscrieți automat în tombolă.

În ultima zi a lunii februarie se face extragerea LIVE a unui cupon, iar o pereche de ochelari Ray-Ban pot ajunge în colecția dumneavoastră.

Câștigătorul își alege perechea preferată de ochelari Ray Ban din magazin sau, dacă preferații voștri nu sunt pe stoc, vor fi aduși special!

Magazinul Iana Optic vă așteaptă de luni până sâmbătă pe Pietonalul Liviu Rebreanu, nr. 5. Aici veți găsi mereu nu doar sute de modele de ochelari din care să alegeți, ci și oferte, reparații sau oricând un sfat bun când e vorba de ochelari și ceea ce vi se potrivește.

Pentru a rămâne la curent cu toate ofertele Iana Optic, dați un Like paginii de Facebook Iana Optic – Optică Medicală sau urmăriți-i pe Instagram și, cu siguranță, nu o să vă scape nimic!

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...

Diferențele între sloturi online și cele offline

Una din principalele modalități în care oamenii se distrează la jocuri de noroc sunt sloturile. Aceste...