13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

În luna februarie totul se face-n pereche! Alături de cel drag, la Iana Optic poți câștiga o pereche de ochelari Ray-Ban!

Iana Optic reia seria de tombole prin care oferă perechi de ochelari de calitate unei persoane norocoase. Și cum luna februarie e luna iubirii, cumpărăturile la Iana trebuie făcute… în pereche. Automat se fac înscrierile pentru tombolă, premiul fiind o pereche de ochelari Ray-Ban.

Dacă iubești ochelarii Ray-Ban și ai și o persoană dragă, luna februarie poate fi luna ta norocoasă!

Iana Optic reia tombolele prin care oferă ochelari de calitate unui norocos sau unei norocoase. Tombola lunii februarie pune „la bătaie” o pereche de ochelari Ray -Ban.

Iana Optic este distribuitor oficial în oraș a ochelarilor din acest brand, recunoscut și râvnit la nivel mondial. Iar dacă tu câștigi la extragerea din luna februarie, nu contează prețul, nu contează modelul la care ai visat, acei ochelari vor fi ai tăi, fie că se află sau nu în magazin.

CE trebuie să faci:

Îți iei persoana dragă – iubită, mamă, soție, soră – și mergeți, ÎN PERECHE, la Iana Optic. Din multitudinea de produse, vă alegeți ceva astfel încât valoarea totală să fie de minim 500 de lei.

Aici găsiți:

  • ochelari de vedere
  • ochelari de soare
  • rame magnetice cu clip-on, ca să scăpați de corvoada mai multor perechi de ochelari ce trebuie să-i purtați după voi.

Găsiți și ochelari pentru copii, pentru condus sau pentru protejarea ochilor dacă petreceți mult timp la calculator. Tot aici găsiți și lentile speciale, inovative UVTECH, cu o protecție suplimentară împotriva radiațiilor UV și lumina albastră.

Odată ce ați decis ce vă cumpărați și plătiți, vă completați datele pe un cupon și vă înscrieți automat în tombolă.

În ultima zi a lunii februarie se face extragerea LIVE a unui cupon, iar o pereche de ochelari Ray-Ban pot ajunge în colecția dumneavoastră.

Câștigătorul își alege perechea preferată de ochelari Ray Ban din magazin sau, dacă preferații voștri nu sunt pe stoc, vor fi aduși special!

Magazinul Iana Optic vă așteaptă de luni până sâmbătă pe Pietonalul Liviu Rebreanu, nr. 5. Aici veți găsi mereu nu doar sute de modele de ochelari din care să alegeți, ci și oferte, reparații sau oricând un sfat bun când e vorba de ochelari și ceea ce vi se potrivește.

Pentru a rămâne la curent cu toate ofertele Iana Optic, dați un Like paginii de Facebook Iana Optic – Optică Medicală sau urmăriți-i pe Instagram și, cu siguranță, nu o să vă scape nimic!

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.