13.4 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

În luna februarie totul se face-n pereche! Alături de cel drag, la Iana Optic poți câștiga o pereche de ochelari Ray-Ban!

Iana Optic reia seria de tombole prin care oferă perechi de ochelari de calitate unei persoane norocoase. Și cum luna februarie e luna iubirii, cumpărăturile la Iana trebuie făcute… în pereche. Automat se fac înscrierile pentru tombolă, premiul fiind o pereche de ochelari Ray-Ban.

Dacă iubești ochelarii Ray-Ban și ai și o persoană dragă, luna februarie poate fi luna ta norocoasă!

Iana Optic reia tombolele prin care oferă ochelari de calitate unui norocos sau unei norocoase. Tombola lunii februarie pune „la bătaie” o pereche de ochelari Ray -Ban.

Iana Optic este distribuitor oficial în oraș a ochelarilor din acest brand, recunoscut și râvnit la nivel mondial. Iar dacă tu câștigi la extragerea din luna februarie, nu contează prețul, nu contează modelul la care ai visat, acei ochelari vor fi ai tăi, fie că se află sau nu în magazin.

CE trebuie să faci:

Îți iei persoana dragă – iubită, mamă, soție, soră – și mergeți, ÎN PERECHE, la Iana Optic. Din multitudinea de produse, vă alegeți ceva astfel încât valoarea totală să fie de minim 500 de lei.

Aici găsiți:

  • ochelari de vedere
  • ochelari de soare
  • rame magnetice cu clip-on, ca să scăpați de corvoada mai multor perechi de ochelari ce trebuie să-i purtați după voi.

Găsiți și ochelari pentru copii, pentru condus sau pentru protejarea ochilor dacă petreceți mult timp la calculator. Tot aici găsiți și lentile speciale, inovative UVTECH, cu o protecție suplimentară împotriva radiațiilor UV și lumina albastră.

Odată ce ați decis ce vă cumpărați și plătiți, vă completați datele pe un cupon și vă înscrieți automat în tombolă.

În ultima zi a lunii februarie se face extragerea LIVE a unui cupon, iar o pereche de ochelari Ray-Ban pot ajunge în colecția dumneavoastră.

Câștigătorul își alege perechea preferată de ochelari Ray Ban din magazin sau, dacă preferații voștri nu sunt pe stoc, vor fi aduși special!

Magazinul Iana Optic vă așteaptă de luni până sâmbătă pe Pietonalul Liviu Rebreanu, nr. 5. Aici veți găsi mereu nu doar sute de modele de ochelari din care să alegeți, ci și oferte, reparații sau oricând un sfat bun când e vorba de ochelari și ceea ce vi se potrivește.

Pentru a rămâne la curent cu toate ofertele Iana Optic, dați un Like paginii de Facebook Iana Optic – Optică Medicală sau urmăriți-i pe Instagram și, cu siguranță, nu o să vă scape nimic!

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...