14.5 C
Bistrița
marți, septembrie 27, 2022

În sfârșit! În luna octombrie strada Valea Ghinzii va fi ca-n palmă

După ce timp de doi ani, lucrările de modernizare a străzii Valea Ghinzii au fost începute, oprite și reluate, reprezentanții firmei care au câștigat proiectul spun că strada va fi asfaltată pe o lungime de 1,2 km, până la finalul lunii august.

Bistrițenii de pe Valea Ghinzii s-au săturat de câte ori au auzit că strada lor va fi modernizată. La un moment dat, numărul muncitorilor care lucrau în acea zonă era mai mare decât numărul caselor. Unii erau cu cablurile de curent, alții cu cele de internet, alții cu apa și canalizarea, alții cu… promisiunile.

Strada are 3,2 km lungime, iar potrivit primarului Ioan Turc, primul strat de asfalt va fi turnat spre finalul lunii august. Întreaga lucrare va fi gata în luna octombrie a acestui an.

„Activitățile șantierului de pe strada Valea Ghinzii sunt în grafic… Cel puțin așa ne asigură reprezentanții societății MIS Grup, conform cărora, pe o distanță de 1,2 km, primul strat de asfalt va fi turnat spre finalul lunii august, iar întreaga lucrare va fi gata în luna octombrie. Acesta a fost angajamentul executantului, după ce i-am solicitat, la fața locului, să respecte termenele asumate, fără excepție.”, a transmis primarul pe pagina sa de facebook.

Asfaltarea de pe Valea Ghinzii este o parte a unui proiect de modernizare derulat prin PNDL. Sunt incluse canalizarea și colectarea apei pluviale,  alimentarea cu apă și curent electric a  Complexului Sportiv Polivalent,  trotuare pe ambele părți ale străzii, pistă pentru cicliși și luminat public stradal cu tehnologie LED și cabluri îngropate. Valoarea totală a proiectului este de 27 de milioane de lei.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...

Surprizele toamnei la Maison du Claire: Cartofi loaded cu piept de pui, foccacia cu șnițel de pui și livrare gratuită

La Maison du Claire nu vă lasă la greu atunci când vă e foame nici la...