0.8 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

Încă o petrecere „spartă” de jandarmi weekendul acesta

Nu pare să treacă weekend fără ca oamenii legii să nu „spargă” petreceri și să îi amendeze pe cei care încalcă regulile autorităților în contextul pandemiei de Covid. De data aceasta proprietarul unui local din Bistrița s-a încumetat să organizeze o petrecere în plină pandemie.

Petrecerea a avut loc aseară, la un restaurant din Bistrița. Jandarmii și-au făcut apariția la 21:30 și au identificat în interiorul localului 15 persoane.

„Astfel, jandarmii au depistat pe raza municipiului Bistrița, sâmbătă seara, în jurul orei 21.30, un local public în interiorul căuia se aflau 15 persoane. Ca urmare, operatorul economic a fost sancționat cu 4.000 de lei amendă pentru nerespectarea măsurilor privind intervalul orar de funcționare. Pentru persoanele prezente în local au fost aplicate 15 sancțiuni astfel: 500 de lei amendă și 14 avertismente scrise pentru nerespectarea măsurilor privind restricțiile de circulație”, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean.

În ultimele 24 de ore, jandarmii au aplicat în total 80 de sancțiuni contravenționale, dintre care 13 amenzi în valoare de 10.000 de lei și 67 de avertismente scrise.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...