17.6 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

ÎNCEPE! Ursul a dat iama într-o gospodărie din Petriș, omorând două animale!

Un urs a intrat într-o gospodărie din Petriș, în această dimineață! Proprietarii au chemat jandarmii, însă ursul a apucat să omoare două animale și să plece.

Un apel la 112 anunța prezența unui urs în localitatea Petriș. Acesta a intrat într-o gospodărie, omorând două animale.

Proprietarul a sunat după ajutoare. Mai mulți reprezentanți ai diferitelor instituții au fost la fgața locului pentru a constatat daunele provocate.

În această dimineață, în jurul orei 05.00, un urs a intrat în grădina unei gospodării din localitatea Petriș. Jandarmii bistrițeni s-au deplasat la locul indicat și au constatat că acesta a intrat în adăpostul animalelor și a omorât o capră și un ied.

Proprietarul a sesizat apariția ursului la Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112. La fața locului, alături de jandarmi au mai fost prezenți: primarul comunei Cetate, un echipaj de Poliție și reprezentantul fondului de vânătoare.

Locuitorii din zonă au fost anunțați despre pericol de către reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență B.-N. printr-un mesaj RO-ALERT” transmit reprezentanții IJJ BN.

Jandarmii au rămas în zonă câteva ore, patrulând pentru a crește siguranța cetățenilor din zonă.

SFATURI dacă vedeți un urs

Oamenii legii transmit câteva sfaturi esențiale de respectat în cazul în care cineva observă un urs:

  • de fiecare dată când sunt martori ai unor astfel de situaţii, să sune la 112;
  • să nu încerce să intervină;
  • să nu hrănească animalele sălbatice;
  • să aibă grijă unde depozitează resturile menajere;
  • să nu se apropie de urşi pentru a-i filma sau fotografia.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.