4.4 C
Bistrița
miercuri, octombrie 20, 2021

INCONȘTIENȚĂ MAXIMĂ! I-au băgat laserul în ochi pilotului elicopterului SMURD. „Joaca” putea avea consecințe grave

Aseară, un elicopter SMURD a aterizat pe heliportul Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Aceasta este prima misiune pe timp de noapte, încheiată cu succes. Lucrurile puteau sta mult mai rău, din cauza unor inconștienți. Aceștia au folosit un laser în apropierea aeronavei, joacă ce-ar fi putut avea consecințe foarte grave.

Elicopterul SMURD a aterizat cu succes aseară pe heliportul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, pentru a prelua un pacient. Aceasta este prima misiune pe timp de noapte, încheiată cu succes.

Când se pregătea de aterizare, însă, pilotul a observat mai multe raze laser îndreptate spre elicopter. Această „joacă” poate avea consecințe extrem de grave, laserul putându-l orbi pe pilot.

„În procedura de apropiere și aterizare, pilotul a semnalat apariția unor raze laser îndreptate spre elicopter. Deoarece acestea pot provoca orbirea pilotului și apariția unor evenimente neplăcute, facem apel la responsabilitate și vă rugăm să nu mai îndreptați raze laser către elicopter, în timpul zborului”, atrage atenția conducerea Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

6 COMENTARII

  1. Patit si eu, la intrarea in mures, doi copii miau bagat in ochi o raza laser verde . Noroc ca am apucat sa frinez repede si nu am deviat, dupa 10 min mi am revenit, am sunat la pulitie si mi au spus ca nu au echipaj ,toate ocupate, desi acei bronzati se vedeau clar , pasari zburatoare puteau provoca accidente grave. Ii durea in paispe pe politia romana

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: 

De ce ai nevoie de Magic 5 Bistrița pentru afacerea ta?

Magic 5 Bistrița este ingredientul lipsă ce va ajuta la propulsarea afacerii dumneavoastră către următorul nivel.