-5.9 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

INCREDIBIL: Cei care au rămas fără locurile de parcare plătite – asta e! Rămân cu prioritatea când se vor face parcări noi

Sute de locuri de parcare au fost ”înghițite” de pistele de biciclete. Cei care și-au plătit locul de parcare și acum nu-l mai au, să-și ia gândul de la banii dați. Rămân cu prioritatea pentru când se vor face alte locuri de parcare.

Proiectul pistelor de biciclete cuprinde 28 de străzi din municipiu. Odată cu realizarea acestor piste, sute de locuri de parcare au dispărut, unele dintre ele fiin parcăzi REZIDENȚIALE.

Mai exact, unii bistrițeni care aveau loc de parcare plătit au rămas cu ochii-n soare: și cu banii dați, și cu locul de parcare luat.

Munhicipalitatea a asigurat că ”nu va rămâîne datoare”. Totuși, soluția găsită nu încălzește pe nimeni. Cel puțin, nu momentan.

Lucrăm la un proiect de realizare de parcări care să compenseze pe cele care au dispărut odată cu acest proiect. Astfel, cei ce și-au plătit locul de parcare și acum nu-l mai au, vor avea prioritatea la acordarea unui nou loc de parcare, odată ce aceste noi parcări vor fi gata” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul Ioan Turc.

Odată cu primirea noului loc de parcare, aceștia îl vor avea ”deja plătit” pe o perioadă de timp.

Perioada plătită pentru locul de parcare care a rămas, odată cu realizarea pistelor, va fi raportat. Deci nu vor plăti pentru o perioadă de timp noul loc de parcare” a mai spus Turc.

Mai exact, dacă cineva a plătit un loc de parcare pentru 12 luni, dar a apucat să-l folosească doar două luni, NOUL loc de parcare ce-l va primi va fi DEJA plătit pentru 10 luni.

Nu se știe când vor fi gata noile locuri de parcare. Momentan municipalitatea are în plan demolarea a NOUĂ puncte termice și realizarea de parcări la sol, în prima fază.

Ioan Turc: NOUĂ puncte termice vor fi demolate și transformate în parcări

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

5 COMENTARII

 1. Incompetentule sper să fie ultimul mandat al tau si partidului tau de nulități liberale,sunteti deja penibili,sper sa dispareti de pe scena politică și voi liberalii și useristi si pesedisti sunteti toxici pentru România ,ați distrus totul complect nemernici ordinari.

  • 1- 11.000 de bistrițeni decid soarta loazelor care dorm dar comentează după (!)
   2- bag mâna-n foc habar n-ai ce înseamnă vot (!!)
   3- articole de gen nu fac altceva decât să ridice nivelul de ură împotriva bicicliștilor și ceilalți propulsați electric

 2. Pai da, nici măcar nu-ți da 1 luna în plus parcare „gratuita”, ca un fel de bonus… Tu ai plătit toți banii, ei îi cheltuie pe salarii, tu dacă ii puneai la banca ai dobânda!!!
  Și daaa, dacă stai pe Avarm Iancu o să-ți dea parcare în piața Independentei, sau în târgul de vite de la Viisoara, ca doar acolo urmează sa amenajeze parcări, adică sa tragă niște linii pe jos, ca și copiii!!!
  Primaria nu e joaca de desenat cu creta pe asfalt!!!!

 3. Va-ati trezit si voi politrucilor să comentati,voi habar nu aveti pe ce lume traiti,de 30 de ani tot votați prost dar faceți pe deștepți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...

La MedTOTAL beneficiezi de cel mai mic preț, la testele rapide Covid-19

La Policlinica MedTotal, specialiștii în sănătate te ajută să te testezi rapid și la cel mai...