22.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 10, 2023

INCREDIBIL! Cutremurătoarea poveste de viață a lui Tibi Ușeriu s-ar putea transforma într-un film de Hollywood

„27 de pași”, cartea autobiografică a lui Tibi Ușeriu s-a vândut deja în 60.000 de exemplare. Mai mult, sportivul a dezvăluit în cadrul unei emisiuni că este în discuții cu o echipă de producători din SUA, care vor să realizezr un film bazat pe povestea vieții sale.

Povestea extraordinară de viață a lui Tibi Ușeriu, care a fost făcută publică într-o care autobiografică, vândută deja în 60.000 de exemplare, s-ar putea transforma în film.

Informația a fost făcută publică tocmai de Tibi Ușeriu, în cadrul emisiunii OUTDOOR Live. Se pare că este interesată tocmai o echipă de la Hollywood de povestea vieții sale.

„Am început ceva colaborare cu cineva din America pe parcea asta. Va fi la un moment un film artistic, dacă echipa de acolo adună bugetul. Va fi un film care probabil nu va mai avea multă legătură cu realitatea. Realitatea o să rămână un 20%. Ca să fie de succes, trebuie făcută partea aceasta. Dar sunt în tratative, avem un mic contract pentru adunarea de buget, dar nu știu încă dacă se concretizează. Pe mine nici nu mă preocupă foarte tare. Eu nu am crezut vreodată că o să ajung să scriu o carte”, a declarat Tibi Ușeriu.

Cartea „27 de pași” a fost lansată în anul 2017 și prezintă încercările prin care a trecut bistrițeanul, de la deținutul într-o închisoare de maximă siguranță, la sportiv de anduranță și voluntar. Mai multe despre cartea lui Tibi Ușeriu puteți citi AICI.

În ultimii ani acesta a participat la mai multe maratoane renumite, fiind singurul sportiv care a câștigat 6633 Arctic Ultra, una dintre cele mai dure competiții din lume, de trei ori la rând.

Foto: Tășuleasa Social

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...