15.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

INCREDIBIL! Cutremurătoarea poveste de viață a lui Tibi Ușeriu s-ar putea transforma într-un film de Hollywood

„27 de pași”, cartea autobiografică a lui Tibi Ușeriu s-a vândut deja în 60.000 de exemplare. Mai mult, sportivul a dezvăluit în cadrul unei emisiuni că este în discuții cu o echipă de producători din SUA, care vor să realizezr un film bazat pe povestea vieții sale.

Povestea extraordinară de viață a lui Tibi Ușeriu, care a fost făcută publică într-o care autobiografică, vândută deja în 60.000 de exemplare, s-ar putea transforma în film.

Informația a fost făcută publică tocmai de Tibi Ușeriu, în cadrul emisiunii OUTDOOR Live. Se pare că este interesată tocmai o echipă de la Hollywood de povestea vieții sale.

„Am început ceva colaborare cu cineva din America pe parcea asta. Va fi la un moment un film artistic, dacă echipa de acolo adună bugetul. Va fi un film care probabil nu va mai avea multă legătură cu realitatea. Realitatea o să rămână un 20%. Ca să fie de succes, trebuie făcută partea aceasta. Dar sunt în tratative, avem un mic contract pentru adunarea de buget, dar nu știu încă dacă se concretizează. Pe mine nici nu mă preocupă foarte tare. Eu nu am crezut vreodată că o să ajung să scriu o carte”, a declarat Tibi Ușeriu.

Cartea „27 de pași” a fost lansată în anul 2017 și prezintă încercările prin care a trecut bistrițeanul, de la deținutul într-o închisoare de maximă siguranță, la sportiv de anduranță și voluntar. Mai multe despre cartea lui Tibi Ușeriu puteți citi AICI.

În ultimii ani acesta a participat la mai multe maratoane renumite, fiind singurul sportiv care a câștigat 6633 Arctic Ultra, una dintre cele mai dure competiții din lume, de trei ori la rând.

Foto: Tășuleasa Social

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.