8.9 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

INEDIT: Seminar și Workshop de Grooming, în premieră, la Bistrița!

Dacă iubiți animalele de companie, merită să participați la primul seminar și workshop de grooming din Bistrița! Denisa Sârbu – cea care coordonează activitatea salonului Fluffy Pro Pet s-a gândit să împărtășească și altora din secretele pasiunii sale care a devenit meserie.

Despre Denisa Sârbu și pasiunea cu care tratează câinii și pisicile din oraș – Bistrițeanul.ro scria încă din iunie: 

Denisa Sârbu – îmblânzitoarea de câini și pisici, care stau cuminți la SPA -ul din Bistrița dedicat animalelor de companie

Pentru că își dorește să împărtășească și altora pasiunea care i-a devenit meserie, Denisa Sârbu va organiza – în 13 și 14 august – un seminar dedicat acestui subiect. 

Scopul acestui eveniment este de a aduce mai aproape și la îndemână tot ce este benefic pentru grooming-ul românesc! Vom avea parte de patru lecții deschise în cadrul unui workshop. Vom avea la îndemână și standul cu produse Petuxe, dar și alte surprize”, au transmis organizatorii.

Seminarul este susținut de Delia Alexandra Pătrașcu, Groomer Level B atestat, cu experienta de peste 12 ani. Este multiplu câștigător Best Groomer in Show, în cadrul Romanian Grooming Association.

Delia Pătrașcu deține multiple diplome de specialitate, în urma unor cursuri și seminarii în străinătate. Este steward la Asociația Feline Sofisticat. A deschis salonul Mini Me Pet Salon & Spa din București, unde este groomer și instructor. A fost crescător de Amstaff și Jack Russell Terrier, dar și asistent veterinar la cele mai importante clinici veterinare din Bucuresti.

Leonard Adrian Sârbu este tehnician veterinar și instructor canin atestat ACUSR în 2005 (aceasta fiind prima asociație de dresaj din România). Este crescător de câini cu o experiență de peste 20 de ani.

Este, totodată, Advanced Groomer – atestat de International Profesional Groomers din SUA. Deține și certificat Groomer level B (advanced) în Asia, atestat de National Groomers Kennel Club din China, dar și Advanced Groomer atestat de Barkleigh – SUA. Este instructor principal la Groomland Academy.

Programul evenimentelor: 13 august Grooming Seminar Bistrița

 • 09:00 – Welcome coffee
 • 10:00 – Pomeranian grooming for show & comercial clip (Delia)
  – Bichon Frisé comercial clip in asian style (Leonard)
 • 12:00 – 13:00 pauză de prânz
 • 13:00 – Poodle grooming for show (Leonard)
  – Bichon Frisè grooming for show (Delia)
 • 16:00 – Sesiune de întrebari și răspunsuri

Seminarul de grooming se desfășoară la Hotel Select Bistrița. Este permis accesul cu animale. Atunci când faceți rezervarea, trebuie doar să menționați că participați la seminar. 

 • 20:00 Cină – opțional (fiecare își achită consumația)

14 august 2022: Workshop Grooming Bistrița

 • Practică împreuna cu profesorii pe rase, la alegerea participanților 
 • Locație: Salon Fluffy Pro Pet

Locurile sunt limitate la workshop, așa că grăbiți-vă să rezervați un loc! Detalii se pot obține la numărul de telefon – 0799.02.53.69.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.