23.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Inginerul Ștefan Cîrcu, propunerea PSD pentru Primăria Rebrișoara. Ministrul Bogdan Ivan: „Un om harnic, un profesionist de excepție”

Inginerul Ștefan Cîrcu este propunerea PSD pentru primăria comunei Rebrișoara, a anunțat ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan.

Un om harnic și un profesionist de excepție care a decis să facă pasul înspre administrația publică locală. El a fost validat în unanimitate de organizația locală PSD Rebrisoara pentru a deveni viitorul edil al comunei.
Împreună cu colegii mei, Nicolae Moldovan, prim-vicepresedinte PSD BN, Romeo Florian, secretar executiv PSD BN, Ioan Pavelea, primarul comunei Coșbuc și Ioan Strugari, primarul comunei Parva, am stabilit alături de colegii noștri strategia pentru alegerile locale din luna iunie.
Împreună vom schimba fața comunei Rebrișoara în bine! Mult succes Stefan Cîrcu! Mult succes dragi colegi”, a transmis ministrul  Bogdan Ivan.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.