11 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Îngrijorare: Fără mască și înghesuiți ca sarmalele, într-un microbuz de Teaca

Un călător din Teaca a semnalat îngrijorat faptul că în această dimineață, într-un microbuz care venea spre Bistrița, călătorii au stat înghesuiți ca sarmalele. Mai mult, unii nici nu purtau masca de protecție.

30 de persoane in microbuz de 19 persoane, Teaca-Bistrita, azi 26.04.2021 ora 09.30…!!!”, a semnalat, îngrijorat, un localnic din Teaca. Acesta s-a arătat îngrijorat de faptul că distanțarea fizică nu s-a respectat în microbuz. 

Mai mult, nici șoferul nu purta masca în mod corespunzător. Nici unii dintre călători nu aveau mască de protecție, în ciuda aglomerației. „Sunt adevărate focare din infecție” au replicat cunoscuții bărbatului.

Microbuzul aparține companiei de transport Heniu SA. Contactat de Bistrițeanul.ro, administratorul Cornel Ilieș a subliniat că toți șoferii companiei au fost demult instruiți să respecte toate măsurile necesare, în contextul pandemiei.

Acesta a mai precizat că – de regulă – sunt sub 15 călători în microbuzele mici pe acest traseu.

Poate din cauza sărbătorilor care se apropie, dimineața de luni a fost mai aglomerată. Șoferul a fost angajat recent și probabil nu a vrut să-i lase pe oameni în drum. În mod normal, într-o asemenea situație, șoferul ar trebui să solicite de la dispecerat o nouă mașină care să preia surplusul de călători, ca lumea să nu stea în picioare și să nu se înghesuie.

Nici călătorii nu ar fi trebuit să urce în microbuz, dacă au văzut că se aglomerează. Șoferul va primi un avertisment și se va relua în cazul său instructajul referitor la condițiile de siguranță care trebuie asigurate în contextul pandemiei”, a mai explicat Cornel Ilieș. 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. ala cu barba nu are deloc masca, o rusine ma, cand sti ce se intampla, cand vezi ca altii poarta tu esti cu mot, mare golan, si apoi nici soferul nu respecta nimic atunci ce sa te mai astepti ca vin valuri si tulpini, ar trebui amendati pe baza imaginilor, sa se sesizeze cineva

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: