13.9 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Ioan Peteleu va fi condus mâine pe ultimul drum

O durere sfâșietoare ne încearcă în aceste zile. Noi, cei din familia Peteleu, nu mai suntem un întreg. Iubitul nostru fiu, soț, tată, frate, cumnat, a plecat spre locul unde nu există întristare și suspin.

Așa a vrut Dumnezeu, cel căruia ne rugăm să aibă grijă de toți cei care l-au cunoscut și apreciat.

Așa ne-ai învățat, Ioan! Să punem mai presus oamenii față de orice valori pământești. Iartă-ne dacă ți-am greșit!

Acum, te poți odihni. Dumnezeu te veghează…!”, a transmis familia Peteleu.

Cei care vor să-și ia rămas bun de la Ioan Peteleu sunt așteptați, joi, 30 septembrie, ora 18, la slujba religioasă de priveghi. Aceasta va avea loc la capela de pe strada Tărpiului.

Slujba de înmormântare va fi vineri, 1 octombrie, ora 15.30, la Cimitirul Nou din Bistrița.

ȘOC: A murit city managerul Ioan Peteleu!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: