20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Ioan Turc: Acum rearanjez organigrama și voi scoate polițiștii locali din birouri, în stradă!

Bistrițeanul.ro prezenta ieri nemulțumirea locatarilor din Subcetate și Viișoara. Culmea, la postul de poliție din Subcetate NU mai e nimeni. ”Nu avem personal. Acum analizez organigrama și vom scoate polițiști locali din birouri în stradă!” a promis Ioan Turc.

Bistrițenii din Subcetate și din Viișoara s-au plâns că, deși au posturi de poliție locală în zonă, acesteas sunt doar de …formă.

Bistrițenii, revoltați: Poliția locală, în Viisoara și Subcetate, doar de formă?? E mai rău ca înainte!

Culmea, în Subcetate, odată cu deschiderea punctului din Viișoara, Poliția Locală ”ajunge„ doar două ore pe zi. Asta deși se promiseseră două schimburi ce acoperă intervalul orar 06.00 – 24.00.

Primarul Ioan Turc a explicat că se confruntă cu o lipsă de personal.

Nu avem personal suficient pentru ceea ce ne dorim noi. Acesta este și motivul pentru care în Subcetate nu mai sunt polițiști locali. E drept că ideal ar fi să fie polițiști locali la aceste posturi 24 din 24. Dar nu avem destui. Lucrez la o reorganizare astfel încât să obținem mai mulți polițiști pe care să-i mobilizăm în teritoriu. Nu îi putem scoate pe toți din birouri, dar analizez fiecare post în parte și vedem cum facem să eficientizăm și să folosim resursa existentă. Deci vom scoate polițiști din birouri” a promis Ioan Turc.

Acesta a explicat că odată cu implementarea proiectului de digitalizare a Bistriței, și alți polițiști locali vor fi disponibili.

Momentan legea nu ne permite să monitorizăm sediul Primăriei cu camere de supraveghere. Trebuie firmă de pază sau polițist local, dacă avem Poliție Locală. Avem un om care supraveghează trambulinele, de exemplu. Ei bine, odată cu proiectul de digitalizare, prin care vom monta acele camere de supraveghere inteligente, altfel vor fi lucrurile. Pentru că acele camere vor transmite automat semnale când e un comportament infracțional în desfășurare” a explicat Ioan Turc.

Despre monitorizarea inteligentă, în articolul de mai jos:

VIDEO: Turc – Camere inteligente în oraș și școli, pentru depistarea consumului de droguri și a comportamentului inadecvat

 

 

ARTICOLE SIMILARE

8 COMENTARII

 1. Oare are primarul si un plan? Daca da, ar fi minunat sa il comunice municipalitatii. Deja ne-am saturat de expresiile care incep cu „vom” si „voi” (in principiu cam tot ce a zis primarul de la inceputul mandatului) si care nu sunt decat vorbe-n vant si doar ne creeaza sperante desarte.

  Vrem date si fapte, domnule primar! Ca de „abureala” ne-ati umplut podul…

  Exemplu:

  Politistii locali o sa iasa din birouri, in strada, din data de ZZ.LL.AAAA. De asemenea vrem si programul lor de patrulare.

  Suntem satui de expresia „Dai un leu?” cand stam pe terasele de pe pietonal si politistii locali stau bine mersi in birouri la aer conditionat pe banii cetatenilor.

 2. Ferească mă Bunul Dumnezeu, cum o rearanjează organigrama, ?de dând e la primărie a făcut numai angajării, oameni slab plătiți în ciuda a ce se vorbește prin târg că sa piata angaja, cu excepția celor care cică lucra la proiectele europene.
  Mai bine și ar lua primarul o firma specializata ar ieși mai bine, dar când doamna de la fonduri este prietena ministrului Bolos sau cum li chema, nici primarul nu se mai atinge de ea.
  Asta a condus cu inca una apropiata lui Crețu și înainte, conduc se pare și acuma.
  Primarul e doar de fațadă cred că nici nu știe cei baga astea sub nas.
  Ne am pus speranțe degeaba, nu l găsești niciodată la primărie, te întâmpină consilierii personali care habar n au pe ce lume îs.

 3. Nu v ați întrebat de ce n aveți personal suficient sau de ce nu se prezintă la concurs în posturile grele?
  Angajați doar unde e de tras mata de coada, ii puneți în aceiași oala pe toți, inclusiv pe cei care lucrează numai sub amenințarii din exterior și influențe politice.
  La cate o cafea auzi multe, răzbunării, amenințării, laude cum fac și desfac unii, cine crezi că vrea să lucreze degeaba in aceste situatii?Cred că nici nu va pasă stimate domn primar. Doar laude de când va ți dus la primărie.
  Comentează unii de pe margine dar nu se duc sa lucreze deșii li s a oferit șansa, a se vedea posturile scoase la concurs.
  Pai cine ar dori sa lucreze pe un salariu egal cu secretarele fara nicio responsabilitate sau alti trântori obedienți cu care ați populat instituția.?
  Cred că veți ajunge sa lucrați doar cu ăștia, nu v ați pus întrebarea de ce va pleacă oamenii la salarii chiar mai mici, munca mai putina, responsabilitate la fel?
  Nu i apărați și nu faceți nimic pentru cei care ii aveți, stați înconjurat de trântori și lingusitori.
  S a saturat lumea sa fie purtata prin primărie zile întregi de acești obedienti încrezuți și infumurati

 4. O administrație slabă și incompetenta!!! Un primar la fel! Trece Doamne încă doi ani și da ne înțelepciune la vot că ne-am săturat de”Turci „

 5. In loc sa aveti grija de oras si sa ne aparati de toti aurolacii care umbla cu punga si te agreseaza la fiecare colt de strada ,politia locala ce face …pe cine credeti ca amendeaza si vad ca si o amenintare enorma ? ….. Proprietarii de catei mici ce ii plimba in parc fara lesa….ei sunt pericolul…nu aurolacul drogat ce iti poate da una si jefuii….catelul ce face un pic de urina pe iarba…ala ii pericolul orasului .

 6. Aloooo don’ Primar nu mai poți angaja ca sunt blocate posturile din iunie, nu te-a informat partidu de OG urile date, și matălica parca blamai in campanie cu fratemeleu’ cum ca sunt prea mulți angajați in acel sector. Mai departe sa mergem și sa ne amintim cum ne ziceai ca faci reorganizare de personal…am ras și atunci , rad și azi. Aceiași directori care ziceai ca-i schimbi, șefi, șefuți, Ba mai mult ai angajat 4 consilieri personali, alți directori pupători de steag albastru, și dătătorul de voturi și in plus posturi de șefi. Putem vedea asta făcând doar o simpla comparație cu ceea ce ai preluat și ceea ce ai. Oamenii și-au cam dat seama ca ești bun la vorba dar la port, ba. Da-i cu gala si du-te învârtindu-te cu explicatiile tale fără sens.

 7. Este ușor sa dați și sa loviți în Primar,ca nu face ,ca nu se vede nimic de cind este în funcție.Dar de vechea conducere,care făceau plimbări pe bani publici în străinătate fără număr, nu au încăput de 3 oameni și iau dat afara ,luptându-se în instanta 2 ani .Dl Primar multă răbdare, putere și cu siguranță veți reuși, o sa dați dovada cârcotașilor ca ați făcut ceva,un lucru de remarcat la dv ,gândirea cu simt de responsabilitate este faptul ,ca dv ați realizat ca la accesul în Primărie nu pot fi puse camere de supraveghere ,ci paza cu pol Locala .Sanatate și mult succes.

 8. Tu ești Margo’? Era de așteptat sa-l pupicesti pe Leluț. Da el nu se plimba??! ar trebui tu sa sti cel mai bine de câte ori intra in primarie și de câte ori e plecat pe banii tai și al cetățenilor la București. Nu ne povesti tu de la maimuța încoace, că vedem ce fac in primarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.