13.2 C
Bistrița
marți, aprilie 16, 2024

Ioan Turc: Continuăm lucrările pe strada Tărpiului

Lucrările de asfaltare a străzii Tărpiului continuă. Săptămâna trecută s-a semnat contractul pentru următoarea porțiune ce va fi reabilitată.

În cadrul unei conferințe de presă la sediul Primăriei Bistrița s-a discutat desprespre lucrările de asfaltare în oraș.

”Stația de asfalt funcționează. Avem acel utilaj cu lățimea de 7 metri. Am început deja să asfaltăm unele străzi și vom face un program amplu de asfaltare al străzilor, în continuare” a declarat Ioan Turc.

În ce privește strada Tărpiului, o nouă porțiune va intra în reabilitare.

”Pentru strada Tărpiului am semnat contractul săptămâna aceasta. I-am rugat pe cei de la Ministerul Dezvoltării să îl trimită la Bistrița deoarece nu am putut să ajung la București. Așa că în curând continuăm lucrările pe această stradă” a declarat Ioan Turc.

E vorba de porțiunea prinsă în contractul pe Anghel Saligny, ce a primit o finanțare de 1,9 milioane lei.

Pasajul subteran de la Gară, finanțat prin programul „Anghel Saligny”. Guvernul alocă peste 41 de milioane de lei pentru proiect

Despre lucrările ce se fac pe strada Tărpiului, aici:

VIDEO – Turc: În octombrie turnăm asfalt pe Tărpiului. Partea de rampă, cu trei benzi

Ioan Turc: Se amenajează o parte a străzii Tărpiului până la finalul anului!

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Pe buneeee? Cei de la Ministerul dezvoltării ce trebuie sa trimită la Bistrita???? Strada Tarpiului asfaltata???
    Dacă mergeai la Bucuresti, o asfaltau acolo???
    Pe bune???????? Pentru o HÂRTIE trebuie sa te duci personal la Bucuresti? Nu exista semnătura electronica, posta, curieri, posta electronica, delegări ???
    Chiar așa mare e birocrația????
    Oricum, nu ministrul și primarul negociază detaliile… dar chiar așa??? Nu am putut merge EU la bucuresti, sa trimită ei o hârtie????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.