17.3 C
Bistrița
marți, mai 21, 2024

Ursul de la Valea Vinului nu se dă dus! Relocat în sălbăticie s-a întors și a vizitat o spălătorie din Anieș

Locuitorii satului Valea Vinului au fost terorizați zile în șir de un urs, care, se pare, a fost relocat din județul Brașov. Autoritățile locale l-au relocat din nou, în Munții Rodnei, însă, se pare s-a reîntors, fiind surprins de camerele de supraveghere ale unei spălătorii auto din satul Anieș, comuna Maieru.

Un urs relocat din județul Brașov i-a terorizat zile în șir pe locuitorii din satul Valea Vinului. În cele din urmă, autoritățile locale și județene l-au relocat, fiind dus într-o zonă sălbatică, departe de gospodării, după spusele prefectului Teo Cioarbă.

Se pare că ursul a fost dus în Munții Rodnei și a revenit în prima fază în Valea Vinului, iar mai apoi în zona Maieru, în căutare de mâncare. Întrucât ursul nu a produs pagube și nici nu a rănit pe nimeni, altă măsură nu poate fi luată, potrivit legislației în vigoare.

Potrivit mesager24.ro, acesta a fost surprins plimbându-se în voie de camera de supraveghere a unei spălătorii auto din satul Anieș, comuna Maieru. Din fericire, în incinta spălătoriei nu era nimeni în acel moment.

Mai puteți citi despre acest subiect:

FOTO/VIDEO: Ursul care teroriza locuitorii din Valea Vinului, capturat și relocat

Prefectul Teo Cioarbă confirmă că ursul de la Valea Vinului fusese relocat din altă zonă a țării: „Nu avem detalii despre proveniența ursului”

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...