18.3 C
Bistrița
marți, august 9, 2022

Ioan Turc: „Nu blocăm tot orașul!”

Străzile Grigore Bălan și Gheorghe Șincai sunt în plină modernizare, fiind incluse în proiectul Linia Verde care străbate orașul. De săptămâni bune, orașul este aglomerat din cauza șantierelor de pe cele două segmente foarte intens circulate. Edilul spune că nu se va bloca tot orașul.

Proiectul „Linia Verde” trebuie să fie finalizat la sfârșitul acestui an. Acest lucru înseamnă că pe Gheorghe Șincai și General Grigore Bălan lucrările trebuie finalizate până atunci.

Parte din lucrări trebuie să fie finalizate până la începutul lunii septembrie. În timpul lunii august circulația va fi, în continuare, oprită. Mai apoi se va putea circula, chiar dacă vor fi aplicate și alt gen de lucrări drumului.

Data maximă de finalizare a turnării ultimului strat de asfalt, este 4 septembrie, a asigurat primarul Ioan Turc, într-o conferință de presă.

„Până la începutul lui septembrie, respectiv până în maxim 4 septembrie vor fi gata. Cu siguranță se va lucra la trotuare, înlocuirea stâlpilor, alte lucrări cuprinse în documente, circulația va fi deschisă. Mai urmează și turnarea stratului de uzură și marcajele, dar NU blocăm tot orașul”, a mai spus edilul.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să faci profit cu bonusurile tale la pariuri

Bonusurile la pariurile online sunt folosite strategic pentru a încuraja noi jucători să se alăture caselor...

Cum să renovezi baia simplu și rapid

Baia este un spațiu important în orice locuință. Având în vedere că petrecem destul de mult...

Se fac angajări la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness, Sanovil are nevoie de un asistent farmacie

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness,...