-8.6 C
Bistrița
miercuri, februarie 8, 2023

Ioan Turc: „Nu blocăm tot orașul!”

Străzile Grigore Bălan și Gheorghe Șincai sunt în plină modernizare, fiind incluse în proiectul Linia Verde care străbate orașul. De săptămâni bune, orașul este aglomerat din cauza șantierelor de pe cele două segmente foarte intens circulate. Edilul spune că nu se va bloca tot orașul.

Proiectul „Linia Verde” trebuie să fie finalizat la sfârșitul acestui an. Acest lucru înseamnă că pe Gheorghe Șincai și General Grigore Bălan lucrările trebuie finalizate până atunci.

Parte din lucrări trebuie să fie finalizate până la începutul lunii septembrie. În timpul lunii august circulația va fi, în continuare, oprită. Mai apoi se va putea circula, chiar dacă vor fi aplicate și alt gen de lucrări drumului.

Data maximă de finalizare a turnării ultimului strat de asfalt, este 4 septembrie, a asigurat primarul Ioan Turc, într-o conferință de presă.

„Până la începutul lui septembrie, respectiv până în maxim 4 septembrie vor fi gata. Cu siguranță se va lucra la trotuare, înlocuirea stâlpilor, alte lucrări cuprinse în documente, circulația va fi deschisă. Mai urmează și turnarea stratului de uzură și marcajele, dar NU blocăm tot orașul”, a mai spus edilul.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...