16.9 C
Bistrița
luni, august 15, 2022

Ioan Turc – președintele PNL Bistrița-Năsăud pentru următorii 4 ani. A obținut de două ori mai multe voturi decât Mititean

Ioan Turc rămâne președintele PNL pentru următorii 4 ani. Acesta a reușit să obțină de două ori mai multe voturi decât contracandidatul său, Sorin Mititean. Responsabilitatea lui Turc este cu atât mai mare, cu cât va conduce partidul inclusiv în timpul alegerilor din 2024.

390 de liberali și-au votat astăzi președintele de organizație județeană. Aceasta va fi condusă în următorii 4 ani de actualul președinte în exercițiu, Ioan Turc. Astfel, primarul Bistriței mai prinde un mandat în fruntea organizației.

Surse Bistrițeanul.ro spun că Ioan Turc a obținut de două ori mai multe voturi decât Sorin Mititean, primarul comunei Șieu Măgheruș. Ioan Turc a obținut 275 voturi, în timp ce pe Sorin Mititean au pus ștampila doar 114 liberali. În acest moment se aleg prim-vicepreședinții și vicepreședinții organizației.

Potrivit discursului lui Ioan Turc, unul dintre obiectivele pentru 2024 este scaunul de președinte de Consiliu Județean.

Responsabilitatea lui Turc este cu atât mai mare, cu cât în 2024 vor avea loc alegeri prezidențiale, parlamentare, europarlamentare și locale.

 

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Pnl ,Usr,Pdf sunt o plagă națională care trebuie înlăturată,acesta partide jegoase mustesc de corupti si incompetenți ei trebuie să dispară pentru a ne putea recupera țara înapoi de la accesați trădători care au văzut-o în 30 de ani bucata cu bucata iar acum această coaliție monstruoasă ne-a îndatorat pe câteva generații cu accest premier incompetent si mincinos,iar ti Turc esti cel mai incompetent primar pe care la avut orașul nostru ,voi toti din primăria sunteti incompetenți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru Guvernul Ciucă”

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru...

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...