8.9 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

Ioan Turc: Regret profund incidentul din parc! Trenulețul Thomas a fost retras

Un incident petrecut în Parcul Municipal din Bistrița putea să se termine tragic, în după-masa zilei de 8 august. Un vagon al Trenulețului Thomas, trenulețul electric, s-a răsturnat, iar trei copii au fost transportați la spital.

În urma incidentului a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă șoferului trenulețului care are 27 de ani și vine din localitatea Zagra.

Primarul Bistriței, Ioan Turc, a reacționat în această seară vizavi de accidentul produs și a anunțat faptul că trenulețul a fost retras și regretă incidentul nefericit.

„Regret profund nefericitul incident care a avut loc, în această după-amiază, în Parcul „Regele Mihai I al României”. Copiii care au avut de suferit au beneficiat de îngrijiri medicale de specialitate și, chiar dacă nu au necesitat internare și sunt acasă, mă voi asigura personal că evoluția stării lor de sănătate este una bună. Urmăresc cu atenție starea fetiței care a suferit o fractură la cot.

Siguranța copiilor care își petrec timpul în parcurile din Bistrița, pe alei, în spațiile de joacă sau plimbându-se cu trenulețul Thomas, a fost de la bun început o prioritate pentru noi.

Din data de 25 iunie 2022, de la darea lui în folosință, trenulețul electric Thomas a parcurs peste 2000 de kilometri, a făcut 640 de circuite și a bucurat mai mult de 7000 de copii. În tot acest timp, trenulețul a funcționat impecabil și nu am avut nici măcar un indiciu că ar fi posibil ca beneficiarii să nu fie în deplină siguranță.

Momentan, suntem în etapa în care se fac demersurile necesare pentru a elucida cauzele nedoritului eveniment și voi reveni cu un punct de vedere de îndată ce vom avea toate datele.

Vă asigur că tratăm această situație cu toată responsabilitatea și vom face tot ceea ce este necesar pentru ca, pe viitor, astfel de incidente să nu mai fie posibile.

Pentru moment, trenulețul Thomas a fost retras de pe aleile parcului și nu va reveni decât după ce vom fi siguri că evenimentul de astăzi nu se mai poate repeta”, a transmis Ioan Turc.

 

S-a răsturnat trenulețul electric din Parcul Mare! Trei copii au ajuns la UPU Pediatrie

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Ești nebun????
    Când vezi ca se răstoarnă o mașina cu copilul tău in ea, cum ar trebui sa reacționezi????
    Sa aduci elogii unor incompetenți de bugetari care fac totul in bătaie de joc, doar pentru A bifa activități?????

  2. Foarte bine acest domn, șoferul circula cu mare viteză întotdeauna, m-am întâlnit cu el de 200 de ori, eu eram pe bicicletă trebuia sa ma urc pe răzor ca de el vine cu viteză altfel se urca pe mine dobitocul, menționez ca într-o zi am văzut conducând acest trenuleț de un copil maxim 14 ani dacă avea… Nu am apucat sa filmez a oprit trenulețul și a fugit…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.