12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Ioan Turc și-a pus primarii în cap înainte de alegeri?! Sorin Hognogi: „Cu Ioan Turc nu am comunicare deloc! Nu răspunde la telefon”

Prezent la Bistrițeanul Live, primarul comunei Spermezeu Sorin Hognogi dă cărțile pe față și vorbește despre problemele din partidul din care face parte. Potrivit acestuia el, alături de alți 10 primari, nu au comunicare deloc cu actualul președinte al PNL BN, Ioan Turc.

Luna viitoare vor avea loc alegerile pentru șefia PNL BN. Actualul președinte Ioan Turc intenționează să mai candideze pentru un mandat. Deocamdată nu se știe cine îi vor fi contracandidați.

O serie de primari însă sunt dispuși să îi susțină pe contracandidații săi, deși paradoxal încă nu se știe sigur cine sunt aceștia. Printre ei se numără și Sorin Hognogi, primarul comunei Spermezeu. Acesta a precizat la Bistrițeanul Live că dintre Turc și Sighiartău, de exemplu, fără să ezite ar merge pe mâna lui Sighiartău. Întrebat dacă e supărat pe președintele Ioan Turc, Sorin Hognogi a precizat:

„Sunt supărat pe un om care nu comunică cu primarii, cu noi, cu primarul Sorin Hognogi și cu alți 10 primari cu care nu comunică. Asta e datoria unui președinte de partid, de a comunica cu fiecare membru al partidului, cu atât mai mult cu primarii. Noi ne-am întâlnit primarii, odată 13, odată 14 primari care am fost la București special să îi transmitem președintelui de partid, Ludovic Orban, nemulțumirile pe care le avem. I-am transmis cu toții că comunicarea care este la ora actuală nu este una normală”.

Mai mult, Ioan Turc nu le-ar răspunde la telefon primarilor: „Cu președintele Ioan Turc nu am comunicare deloc. Cred că l-am sunat în ultimele trei luni de vreo două-trei ori și nu mi-a răspuns la telefon. Nu l-am sunat să vină să-mi facă ceva în comună, că mă descurc. Au fost alte aspecte pentru care l-am sunat”.

Alegerea candidaților pentru parlamentare – o gafă monumentală…

Acesta mai spune că alegerile de anul trecut au fost câștigate de liberali datorită existenței unui „val” anti-PSD. Efortul depus în teritoriu de liberali a contat mai puțin la alegerile de anul trecut.

Modalitatea în care PNL și-a stabilit candidații pentru europarlamentare e numită de Hognogi o „gafă monumentală”.

„Ce s-a întâmplat la parlamentare a fost puțin mai rău decât ce s-a întâmplat pe vremea lui Ceaușescu. E părere personală. Să te cheme cineva acolo să îți spună: ăștia-s oamenii frumoști, deștepți și probabil și cu bani, pe ei trebuie să-i votați. Pentru mine a fost o gafă monumentală.”, mai spune Hognogi.

Întreaga emisiune la care a fost invitat Sorin Hognogi o puteți urmări mai jos:

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?