6.4 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Ioana Dărăban, voluntar ISU BN, decorată Cavaler de președintele Klaus Iohannis

Președintele României a conferit Ordinul „Meritul pentru Promovarea Drepturilor Omului și Angajament Social” în grad de Cavaler mai multor voluntari. Printre ei, și bistrițeanca Ioana Dărăban.

Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, președintele Klaus Iohannis a oferit distincții și a adus aprecieri celor ce ”luptă” zilnic pentru binele populației.

Printre cei onorați de președinte, se numără și voluntarii din echipele de acordare a primului ajutor în caz de situații de urgență.

Acestora, președintele Klaus Iohannis le-a conferit Ordinul „Meritul pentru Promovarea Drepturilor Omului și Angajament Social” în grad de Cavaler.

Printre cei ce au primit acest ordin se numără și bistrițeanca Ioana Dărăban. Originară din Sîngeorz – Băi, aceasta este voluntar ISU BN din 2016.

Despre povestea Ioanei, Bistrițeanul.ro a scris AICI:

Când pasiunea ia chip de om: Ioana Dărăban, voluntar ISU și ”Big Build”- cel mai mare proiect european de voluntariat

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: