24.3 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

Ioana Dărăban, voluntar ISU BN, decorată Cavaler de președintele Klaus Iohannis

Președintele României a conferit Ordinul „Meritul pentru Promovarea Drepturilor Omului și Angajament Social” în grad de Cavaler mai multor voluntari. Printre ei, și bistrițeanca Ioana Dărăban.

Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, președintele Klaus Iohannis a oferit distincții și a adus aprecieri celor ce ”luptă” zilnic pentru binele populației.

Printre cei onorați de președinte, se numără și voluntarii din echipele de acordare a primului ajutor în caz de situații de urgență.

Acestora, președintele Klaus Iohannis le-a conferit Ordinul „Meritul pentru Promovarea Drepturilor Omului și Angajament Social” în grad de Cavaler.

Printre cei ce au primit acest ordin se numără și bistrițeanca Ioana Dărăban. Originară din Sîngeorz – Băi, aceasta este voluntar ISU BN din 2016.

Despre povestea Ioanei, Bistrițeanul.ro a scris AICI:

Când pasiunea ia chip de om: Ioana Dărăban, voluntar ISU și ”Big Build”- cel mai mare proiect european de voluntariat

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...