9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

Se scumpește electricitatea! Electrica majorează tarifele de la începutul lui 2022

Electrica majorează cu peste 80% prețurile energiei electrice pentru clienții de serviciu universal. Majorarea vine după ce prețul la energie electrică a crescut pe piață. Ultima dată când prețurile la serviciul universal au fost modificate.

Prețul energiei electrice pentru clienții serviciului universal Electrica se majorează cu peste 80%, începând cu noul an. Printre cei care vor avea parte de aceste scumpiri se numără și bistrițenii.

Dacă prețul pentru serviciul universal de până acum era de 0,80 lei/kWh, de la 1 ianuarie 2022, Electrica va percepe 1,47 lei/kWh în județele Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Sălaj, Satu Mare.

Clienții Electrica au primit deja înștiințarea în care se specifică majorarea prețului la energie electrică. Potrivit Electrica, noul preț va fi valabil doar până în 31 martie, urmând ca după această dată să se modifice din nou.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.