-5.9 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

Se scumpește electricitatea! Electrica majorează tarifele de la începutul lui 2022

Electrica majorează cu peste 80% prețurile energiei electrice pentru clienții de serviciu universal. Majorarea vine după ce prețul la energie electrică a crescut pe piață. Ultima dată când prețurile la serviciul universal au fost modificate.

Prețul energiei electrice pentru clienții serviciului universal Electrica se majorează cu peste 80%, începând cu noul an. Printre cei care vor avea parte de aceste scumpiri se numără și bistrițenii.

Dacă prețul pentru serviciul universal de până acum era de 0,80 lei/kWh, de la 1 ianuarie 2022, Electrica va percepe 1,47 lei/kWh în județele Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Sălaj, Satu Mare.

Clienții Electrica au primit deja înștiințarea în care se specifică majorarea prețului la energie electrică. Potrivit Electrica, noul preț va fi valabil doar până în 31 martie, urmând ca după această dată să se modifice din nou.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...

La MedTOTAL beneficiezi de cel mai mic preț, la testele rapide Covid-19

La Policlinica MedTotal, specialiștii în sănătate te ajută să te testezi rapid și la cel mai...