-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Bistrițeanca Ioana Sîngeorzan, locul IV la competiția celor mai valoroase sportive din Europa

Bistrițeanca Ioana Sîngeorzan a participat, în acest sfârșit de săptămână, la București, la Europa Top 10 – competiția celor mai valoroase sportive de pe continent, categoria U19. Sportiva a reușit să se claseze pe locul IV.

Jucătoarea de tenis de masă legitimată la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, Ioana Sîngeorzan, a participat, în acest sfârșit de săptămână, în capitală, la Europa Top 10 – competiția celor mai valoroase sportive de pe continent de la nivel U19.

A fost un concurs foarte disputat cu meciuri extrem de echilibrate, cele mai bune 10 jucătoare din Europa jucând la cel mai înalt nivel. Am venit hotărați să facem un rezultat bun și putem spune că am reușit chiar dacă ne-am fi dorit o medalie. Revenim acasă pentru a ne antrena în continuare, pentru că peste două săptămâni ne așteaptă turul Diviziei A unde sperăm să obținem rezultate bune, mai ales că jucăm în fața propriilor suporteri, turneul desfășurându-se la Bistrița. Felicitări, Ioana! Mulțumim tuturor pentru susținere!”, spune Alex Dincă, antrenor secund România și CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

Recent, bistrițencele Ioana Sîngeorzan și Tania Plăian au obținut locurile I și II la Campionatele Balcanice de tenis de masă.

Mai multe detalii puteți afla mai jos:

FELICITĂRI: Bistrițencele Ioana Sîngeorzan și Tania Plaian, locurile I și II la Campionatele Balcanice de Tenis de Masă

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.