20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

Bistrițeanca Ioana Sîngeorzan, locul IV la competiția celor mai valoroase sportive din Europa

Bistrițeanca Ioana Sîngeorzan a participat, în acest sfârșit de săptămână, la București, la Europa Top 10 – competiția celor mai valoroase sportive de pe continent, categoria U19. Sportiva a reușit să se claseze pe locul IV.

Jucătoarea de tenis de masă legitimată la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, Ioana Sîngeorzan, a participat, în acest sfârșit de săptămână, în capitală, la Europa Top 10 – competiția celor mai valoroase sportive de pe continent de la nivel U19.

A fost un concurs foarte disputat cu meciuri extrem de echilibrate, cele mai bune 10 jucătoare din Europa jucând la cel mai înalt nivel. Am venit hotărați să facem un rezultat bun și putem spune că am reușit chiar dacă ne-am fi dorit o medalie. Revenim acasă pentru a ne antrena în continuare, pentru că peste două săptămâni ne așteaptă turul Diviziei A unde sperăm să obținem rezultate bune, mai ales că jucăm în fața propriilor suporteri, turneul desfășurându-se la Bistrița. Felicitări, Ioana! Mulțumim tuturor pentru susținere!”, spune Alex Dincă, antrenor secund România și CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

Recent, bistrițencele Ioana Sîngeorzan și Tania Plăian au obținut locurile I și II la Campionatele Balcanice de tenis de masă.

Mai multe detalii puteți afla mai jos:

FELICITĂRI: Bistrițencele Ioana Sîngeorzan și Tania Plaian, locurile I și II la Campionatele Balcanice de Tenis de Masă

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!