1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Bistrițeanca Ioana Sîngeorzan, locul IV la competiția celor mai valoroase sportive din Europa

Bistrițeanca Ioana Sîngeorzan a participat, în acest sfârșit de săptămână, la București, la Europa Top 10 – competiția celor mai valoroase sportive de pe continent, categoria U19. Sportiva a reușit să se claseze pe locul IV.

Jucătoarea de tenis de masă legitimată la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, Ioana Sîngeorzan, a participat, în acest sfârșit de săptămână, în capitală, la Europa Top 10 – competiția celor mai valoroase sportive de pe continent de la nivel U19.

A fost un concurs foarte disputat cu meciuri extrem de echilibrate, cele mai bune 10 jucătoare din Europa jucând la cel mai înalt nivel. Am venit hotărați să facem un rezultat bun și putem spune că am reușit chiar dacă ne-am fi dorit o medalie. Revenim acasă pentru a ne antrena în continuare, pentru că peste două săptămâni ne așteaptă turul Diviziei A unde sperăm să obținem rezultate bune, mai ales că jucăm în fața propriilor suporteri, turneul desfășurându-se la Bistrița. Felicitări, Ioana! Mulțumim tuturor pentru susținere!”, spune Alex Dincă, antrenor secund România și CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

Recent, bistrițencele Ioana Sîngeorzan și Tania Plăian au obținut locurile I și II la Campionatele Balcanice de tenis de masă.

Mai multe detalii puteți afla mai jos:

FELICITĂRI: Bistrițencele Ioana Sîngeorzan și Tania Plaian, locurile I și II la Campionatele Balcanice de Tenis de Masă

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...