22.5 C
Bistrița
joi, iunie 8, 2023

Ironia sorții: O soră de-a femeii decedate astăzi, la Parva, a murit acum 6 ani, lovită de o basculantă

O femeie de 37 de ani a murit astăzi, într-un accident rutier, provocat chiar de ea. Acasă a lăsat în urmă 9 copii, cel mai mic având doar două săptămâni. Ca o ironie a sorții, sora femeii a murit tot într-un accident rutier, petrecut acum 6 ani.

9 frați au rămas astăzi fără mamă, după ce femeia de 37 de ani a murit într-un tragic accident rutier petrecut în Parva. Trei dintre copii, de 17, 19 și 13 ani o însoțeau. Băiatul de 13 ani a fost și el grav rănit, fiind transportat cu elicopterul SMURD la o clinică de specialitate din Târgu Mureș. Mai multe despre acest accident puteți citi AICI.

Femeia, însoțită de trei copii de-ai săi a mers în Parva pentru a-l lua pe un alt tânăr și a-l duce la Năsăud. De acolo, tânărul din Parva și unul dintre copiii femeii urmau să ia un autocar spre Spania, unde aveau să muncească la struguri. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Gabriela Ilovan avea 37 de ani și avea 9 copii. Cel mai mare avea 19 ani și o însoțea, iar cel mai mic avea doar două săptămâni. Mamei femeii i s-a făcut rău când a auzit că fiica sa pierde lupta cu viața.

Este a doua fată pe care o pierde într-un accident rutier. Acum 6 ani, în Năsăud, o altă fată de-a sa murea lovită de o autobasculantă, după ce a traversat strada fără să se asigure. Aceasta se afla cu doi dintre copii, o fată de 7 ani și un bebeluș de două luni, iar acasă o mai așteptau 5 copii.

Seria de coincidențe macabre nu se oprește aici. Ambele femei erau însoțite de copii în momentul producerii accidentelor, în accidente fiindu-le răniți și pruncii: în cazul femeii care a murit astăzi la Parva a fost rănit băiatul de 13 ani, iar în cazul surorii sale care a murit acum 6 ani la Năsăud a fost rănit bebelușul de două luni pe care îl ținea în brațe în momentul în care a fost rănită.

Între cele două surori era o diferență de 6 ani, exact cât a trecut între cele două accidente. Mai mult, accidentul de acum 6 ani de la Năsăud a fost provocat de un bărbat din Parva. Detalii AICI.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...