6.6 C
Bistrița
luni, martie 4, 2024

L-ați văzut cumva?! Băiatul de 13 ani a dispărut azi, din zona Policlinicii din Bistrița

Un băiat în vârstă de 13 ani a dispărut astăzi, din zona Policlinicii de pe strada Gării, din Bistrița. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi la 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată în urmă cu puțin timp cu privire la faptul că astăzi, 8 februarie, în jurul orei 15.00, MOLDOVAN JOSEMI ALEXANDRU MARIUS – în vârstă de 13 de ani care se afla pe strada Gării, împreună cu asistenta maternală în grija căreia se afla – nu mai este de găsit.

Semnalente: înălţime 1,50 m, greutate 55-60 kg, ochii și părul de culoare neagră. Ca semn particular, băiatul are o aluniță pe frunte, în partea stângă.

La momentul plecării, acesta purta o geacă din fâș albastră, blugi de culoare gri și adidași de culoare neagră. Pe cap avea o căciulă de culoare neagră.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minor, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

În vederea localizării și depistării minorului polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au dispus căutarea la nivel național a minorului.

Totodată, au fost alertate toate echipajele și efectivele aflate în teren, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud, precum și alte instituții de menținere a ordinii și siguranței publice.

Update: În urmă cu puțin timp, minorul a fost găsit teafăr de polițiști, pe raza municipiului Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....