20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

L-ați văzut? Un bărbat e de negăsit de 3 zile!

Polițiștii cer ajutor pentru a găsi un bărbat. Acesta a plecat de acasă de 3 zile și e de negăsit!

L-AȚI VĂZUT?

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud desfășoară activități de căutare a unui bărbat în vârstă de 59 de ani, din Bistrița care în ziua de 24 septembrie 2019 a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors.

GRĂMADĂ NICOLAE are 1,80 m înălțime, aproximativ 90 de kg, constituție atletică. Are părul grizonat, ochi căprui și poartă mustață. Nu se cunosc date despre îmbrăcămintea pe care o purta la data plecării de acasă.

Astăzi, 27 septembrie 2019, fiul bărbatului de 59 de ani, care locuiește în județul Suceava, a sesizat dispariția bărbatului.

Persoanele care dețin informații care ar putea ajuta la depistarea bărbatului sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Update:

Astăzi, familia bărbatului căutat a anunțat Poliția despre faptul că în această dimineață, acesta a revenit acasă. Polițiștii de la Urmăriri au revocat măsura căutării la nivel național, iar în urma discuțiilor avute cu bărbatul s-a constatat faptul că nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud vă mulțumește pentru sprijinul acordat!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!