3.6 C
Bistrița
miercuri, decembrie 7, 2022

La 4 ani de când a bătut și lăsat să moară un năsăudean într-un parc din Dublin, un român a fost găsit vinovat de crimă

Zilele trecute, Feri Anghel, un român de 42 de ani a fost găsit vinovat de crimă, după ce în 2018 a bătut și lăsat să moară un năsăudean, într-un parc din Dublin. Bărbatul își va afla pedeapsa la finalul lunii mai.

Artene Ioan, un năsăudean de 49 de ani, și-a văzut sfârșitul în 2018, într-un parc din Dublin. Acesta fusese bătut și lăsat să agonizeze în parc. Deși a ajuns în cele din urmă la spital, după ce a fost găsit de o femeie ce-și plimba câinele, năsăudeanul a murit câteva ore mai târziu.

Se pare că năsăudeanul ar fi fost omorât pentru cei 400 de euro pe care-i avea asupra sa. Acesta câștigase la casino 2.700 de euro, iar mai bine de 2.000 de euro apucase să-i trimită acasă la fratele său din Năsăud și la fiul său.

Bărbatul a mai rămas cu 400 de euro, bani care, se pare, i-au adus moartea. Cauza morții a fost o hemoragie internă puternică, însă medicul legist care a depus mărturie la proces a precizat că acesta a fost lovit puternic și de nenumărate ori, prezentând răni pe tot corpul. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Deși poliția irlandeză avea încă de atunci un suspect, abia acum câteva zile un juriu l-a găsit vinovat pe cel care i-a curmat viața năsăudeanului. Potrivit informatiairl.com, este un alt român, de 42 de ani, de etnie romă.

Acesta își va afla pedeapsa la finalul lunii mai. Pe tot parcursul procesului, românul s-a declarat nevinovat.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...