13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Radu Moldovan: Primarul Năsăudului ne-a spus că e aproape gata documentația pentru centura orașului

Cu ocazia vizitei ministrului Grindeanu la Bistrița, s-a vorbit despre centurile orașelor din județ. „Dorin, primarul Năsăudului, ne-a spus că documentația pentru centura orașului e aproape gata”, a declarat Radu Moldovan.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a fost prezent la Bistrița, zilele trecute. Acesta a participat la momentul de marcare a începerii lucrărilor la centura Becleanului.

FOTO- Gata așteptarea, e oficial: Încep lucrările la centura ocolitoare a Becleanului! „Dorința noastră este să terminăm lucrarea cât mai repede” – spune constructorul CML

Totodată, a susținut o conferință de presă la sediul PSD. Acesta a declarat că va aloca bani pentru repararea vechii centuri a Bistriței.

Ministrul Grindeanu: Alocăm bani pentru centura veche și drumul ce trece prin Pasul Rotunda

De asemenea s-a vorbit despre stadiul studiului de fezabilitate privind centura nouă a municipiului.

Studiul de fezabilitate pentru drumul expres Bistrița – Vatra Dornei, gata în 7 luni

În cadrul discuțiilor despre centurile ocolitoare ale orașelor, s-a adus în discuție și centura Năsăudului.

Domnul primar Vlașin de la Năsăud ne-a spus că este în fază finală și că în maxim o săptămână se prezintă cu toate documentele necesare la CNAIR pentru a semna, pe modelul Beclean, protocolul între Consiliul Local Năsăud și CNAIR pentru demararea licitației”, a declarat Radu Moldovan.

Despre centura Năsăudului puteți citi aici:

VIDEO: Primarul Dorin Vlașin, despre centura ocolitoare din Năsăud. „Să ne gândim și la aspectele negative”

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.