-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

La Nepos, ca la Hollywood! Litere uriașe promovează localitatea

Pe un deal din localitatea Nepos (comuna Feldru) au apărut zilele trecute litere uriașe, precum cele de la celebrul Hollywood. Este practic un proiect ce vine să promoveze localitatea, pus în practică de o asociație locală.

Asociația „Neposenilor Uniți” a pus în practică o metodă inedită de a face cunoscută localitatea Nepos.

Pe un deal din localitate au apărut zilele trecute litere uriașe care formează numele localității. Acest gen de promovare seamănă cu mai celebrul Hollywood, care are de asemenea scris numele pe un deal din apropiere.

Primele lucrări au început în luna mai însă s-au oprit și au fost reluate luna aceasta. Literele sunt fixate pe cadre metalice, asigurate în pământ cu ciment.

Lucrările au fost executate exclusiv de voluntari, gratuit cu ajutorul fonduri strânse tot din comunitate.

Foto: Asociația Neposenilor Uniți

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Si alti locuitori din lume şi-au scris cu litere mari numele localitătii lor in locuri cu mare vizibilitate după modelul HOLLYWOOD. Printre acestea se numără Keelung în Taiwan sau Hammarstrand în Suedia. Si in Romania orase precum Braşov, Deva sau Rasnov au asemenea sigle amplasare in puncte de mare vizibilitate. Inainte de satul Nepos din comuna Feldru , o inscriptie a unui sat din Romania este cea a localitătii Podari din judetul Dolj realizată in anul 2011 .
    De aceea, modelul acesta ar putea fi materializat si la Bistrita. Astfel, in Pădurea Codrisor – martoră milenară a localitătii- undeva pe coama dealului intr-un loc de mare vizibilitate sa fie amenajata o inscriptie “BISTRITA-750″ cu litere masive vizibile ziua de la distanta si care sa fie luminata si noaptea, după modelul Brașovului cu inscriptia amplasată in pădurea de pe muntele Tâmpa. (Vezi: https://adevarul.ro/locale/brasov/simbolul-luminos-brasovului-varful-tampei-deveni-spatiu-publicitar-1_5bd161f8df52022f75d7897b/index.html)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...